Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
А као моеш за Кимих да ми го нудиш Маркос Алонсо?
Па ти нудам резерва, што сигурно скока и ќе имаат ист ретинг и двајцата. Плус и двајцата ни се левел 2 во незадоволство. После кога ќе почнат пак да плачат, пак ќе ги смениме и се така. xD

Па ти нудам резерва, што сигурно скока и ќе имаат ист ретинг и двајцата. Плус и двајцата ни се левел 2 во незадоволство. После кога ќе почнат пак да плачат, пак ќе ги смениме и се така. xD
Ke go dajs pogba za buskec?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Дај го Родригез и ќе се отвори вратата за Алаба можеби....:icon_lol::icon_lol:

Париииииииииии :zloo:

Важно !!!
Се трампа Цеск Солер Фабрегас. 87 годиште, сочуван, уреа нормална, триглицериди нормални, фризура средена. Нигде повреди и суспензии, све само голови и асистенции. Го мењам исклучиво за црнец, евентуално за некој со темна браун боја. Обавезно да е играч од средина на теренот, да е помлад од 30, рејтинг 91+, да е од Франција и да се вика Канте, Погба или Матуиди.
Ако ги исполнувате овие услови праќајте понуда и во текот на следните 24 часа добијте некое рандом младунче "kinder surprise " од нашиот широк ансортиман на младунци.

Иначе јас би преговарал за Алонсо, Белерин, Вертонген, Компани и Иниеста. Ми скисна веќе тимов, ред е нешто ново.

Се мислам и за Суарез, ама нека ја истера прво сезонава.

И јас би преговарал за Рамос, Меси, Роналдо и Агуеро.

кога ќе престанам да играм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom