Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
А као моеш за Кимих да ми го нудиш Маркос Алонсо?А за Кимих ми го бара Родригез хахаха, првотимец, главен асистент.
А као моеш за Кимих да ми го нудиш Маркос Алонсо?А за Кимих ми го бара Родригез хахаха, првотимец, главен асистент.
Па ти нудам резерва, што сигурно скока и ќе имаат ист ретинг и двајцата. Плус и двајцата ни се левел 2 во незадоволство. После кога ќе почнат пак да плачат, пак ќе ги смениме и се така. xDА као моеш за Кимих да ми го нудиш Маркос Алонсо?
Ke go dajs pogba za buskec?Па ти нудам резерва, што сигурно скока и ќе имаат ист ретинг и двајцата. Плус и двајцата ни се левел 2 во незадоволство. После кога ќе почнат пак да плачат, пак ќе ги смениме и се така. xD
Не, не..Ke go dajs pogba za buskec?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Дај го Родригез и ќе се отвори вратата за Алаба можеби....Па ти нудам резерва, што сигурно скока и ќе имаат ист ретинг и двајцата. Плус и двајцата ни се левел 2 во незадоволство. После кога ќе почнат пак да плачат, пак ќе ги смениме и се така. xD
Cesk i Bailly za Pogba?Не, не..
Кај мене е Погба
Тој прашува за КЕЛ. Иначе почнаа со апдејти.Кај мене е Погба
Какви апдејти?Тој прашува за КЕЛ. Иначе почнаа со апдејти.
На играчите. Гледам Леверкузен, Волдсбург, Аугзгурф, Франкфурт денеска..Какви апдејти?