Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Јунајтед никој не го шибат а?
Морам да го чистам ѓубрето од клубот а асален играч ретко наоѓам, топ играч немат ич.
Џабе имам 500 милиони.

Дајте го Милан барем:D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Е Пјаниќ од каде е? :D

Да ти го дадам Бускетс за Погба и Саул (кога ќе му истече банот) :D
Само БускеЦ за Погба и Саул?
Јунајтед никој не го шибат а?
Морам да го чистам ѓубрето од клубот а асален играч ретко наоѓам, топ играч немат ич.
Џабе имам 500 милиони.

Дајте го Милан барем:D
So koj klub si?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Хазард уште не ми е озбилен играч искрено. Кој гарантира оти наредна сезона нема пак да му текне да си го лани на терен оти не му го погодиле гравот од кујната на Челзи? :)

Шо ќе ми се Керик, Саул, Одегард и Ковачиќ (кој кај и да е ќе рипне lvl 5 на незадоволство и ќе прати трансфер барање) од кои реално не добивам ништо за тимот, а менувам 99 за 95? :) Ако сакаш фер размена ти пратив веќе Меси-Роналдо, со тоа што имаш можност ти да си бираш еден од овие куп играчите пошто Роналдо е во појака форма на играва моментално. :))

И гледајте го Draft Day, буквално исти сме тука на темава. :D
(y) за филмчето :D

А кој ви гарантира дека у факинг септември уште ќе ја играте играва?

Стварно бе не ми сте јасни со овие долгорочни размислувања небаре вистински сезони играме...до Септември ќе одиграме 20 сезони..до тогаш и формации и све ќе смените можда...никој не ви гарантира и дека Меси нема да падне у депресија, и после купеното куче и фарбаната коса неговите втори тинејџерски години нема да му донесат сечење на вени?

...никој не ви гарантирал....демек на секои 2 недели има апдејт играва а не еднаш на 5 месеци...

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

Kajgana Shop

На врв Bottom