Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Менаџер бе брат, си правиш тим, тактика. "Закажуваш" измени пред мечот, имаш 3 опции во 45та, 60та или 75та и исто се место во зависност од резултатот, каде имаш милион опции. Пример можеш да направиш во случај да губиш 2 разлика во 75та да ти влезат поофанзивни играчи да смениш тактика 3-4-3, во случај да водиш 2 разлика да смениш подефанзивна тактика и да влезат подефанзивни играчи, во случај да е нерешено само Геце да влезе место Милер и Рибери место Даглас Коста. Значи си играч менаџер, само онлајн. И што утакмиците не се кога сакаш ти, туку 2 меча во неделата.Зa игрaвa требa среќa или знaење? Сo Свoнси мoже дa се игрa?

[DOUBLEPOST=1450913665][/DOUBLEPOST]Не ми отвара ID бе..
Ваљда ако одат по 40 на саат, ќе ja oтворат за 2-3 дена. 
Менаџер бе брат, си правиш тим, тактика. "Закажуваш" измени пред мечот, имаш 3 опции во 45та, 60та или 75та и исто се место во зависност од резултатот, каде имаш милион опции. Пример можеш да направиш во случај да губиш 2 разлика во 75та да ти влезат поофанзивни играчи да смениш тактика 3-4-3, во случај да водиш 2 разлика да смениш подефанзивна тактика и да влезат подефанзивни играчи, во случај да е нерешено само Геце да влезе место Милер и Рибери место Даглас Коста. Значи си играч менаџер, само онлајн. И што утакмиците не се кога сакаш ти, туку 2 меча во неделата.
Свонси ќе ги ставам за тебе ако планираш да играш.[DOUBLEPOST=1450913665][/DOUBLEPOST]Не ми отвара ID бе..
You are currently in position 1040 in the Custom Game World creation queue. Up to 40 Game Worlds are created every hour between 09:00 and 20:00 Game Time (GT).
Cancel Game World
Kajgana Wolrd е иначе.Ваљда ако одат по 40 на саат, За 2-3 дена ќе ja oтворат за 2-3 дена.
![]()

Ај ќе рaзгледaм утре. Не сум мнoгу пo менaџерoт.
И не сaкaм дa губaм јaс, a уште пoмaлку Свoнси дa губи![]()

Не ми р'кај на јајцата у секоја тема лингур.Дај бе линк, ја ќе играм. Сум играл ова у средно, доминирав.
Иначе не го викајте @Stefan-kobe он многу разбира фудбал, сите играчи ги знае у каква форма се и стално ќе не победува, нема да биде интересно.
Брат, ја има и Македонија Ѓорче Петров ако сакаш, ама веќе ја направив лигата и ги ставив најдобрите екипи од сФетот.Бамбер ги има?
Не се менуваат толку брзо рејтинзите, а и индивидуално е тоа. Кај Интер не се ништо посебно, 90ки у главно. Mиранда е најдобар со 92, последен пат му е сменет рејтингот Јануари 2015 (+1).@ManUtdChampions рачунај ме и мене. Ај интер ќе ги земам, ваљда нема да се распаднат до фебруари па да отидам во минус со рејтинзи.
Јас сум Барса од едниот и Јунајтед од другиот профил.
Овие другите дали ќе играат кој знае. Ваљда ќе им текне да видат да не ги замарам нон-стоп. Треба бар 8 профили да се соберат за да почне играта.

Нема аплицирано другар ти сеа за сеа.. Иначе нема проблем, секако ни фалат луѓе.Викнав другар ќе влезе и он. Ваљда не е проблем секако сме двајца без тројца. Плус едно време го пратеше форумов без акаунт![]()