Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ми пишува вечер френдли. И што треба да правам?

Ми пишува вечер френдли. И што треба да правам?
До недела се играат пријателски, од недела почнува лигата. Немора ништо да правиш, глуми малце менаџер пробувај разни формации, разни играчи. :D Купи некој, од овие што се Unmanaged, доволно е да понудиш колку што вреди играчот за 24h ќе ти прифатат автоматски, среди си го тимот (демек Реал не е среден :D) и после ќе се тепаме.

Штета што сме само 8 души, и @DaniBMW ме заеба, џабе го ставив Свонси во Дивизија 1.

До недела се играат пријателски, од недела почнува лигата. Немора ништо да правиш, глуми малце менаџер пробувај разни формации, разни играчи. :D Купи некој, од овие што се Unmanaged, доволно е да понудиш колку што вреди играчот за 24h ќе ти прифатат автоматски, среди си го тимот (демек Реал не е среден :D) и после ќе се тепаме.

Штета што сме само 8 души, и @DaniBMW ме заеба, џабе го ставив Свонси во Дивизија 1.

Не е џабе. Таму им е место на нив.
Не ми изгледа многу интересно. Што ќе правам акаунт кога за брзо време ќе ја баталам играва :(

Доминација на пријателските 4 од 4 :love:
Неменаџираниве тимови можат да прават трансвери? Атлетико останаа со 21 играч и ни се заглавија јаки играчи. Посебно годин што планирав да го донесам и да го обвновам партнерството од 2014. :yid:

Доминација на пријателските 4 од 4 :love:
Неменаџираниве тимови можат да прават трансвери? Атлетико останаа со 21 играч и ни се заглавија јаки играчи. Посебно годин што планирав да го донесам и да го обвновам партнерството од 2014. :yid:
Можат, стави некој на трансфер листа и чекај понуда од Атлетико. :pos:

Кошелни си го земав кој ги ебе нека се борат за опстанок сега :kafence:

Кошелни си го земав кој ги ебе нека се борат за опстанок сега :kafence:
Јас и ти играме утре иначе. :D

У пм лом сте направиле, се живо и диво сте собрале, од каде парите? "D

Јас и ти играме утре иначе. :D

У пм лом сте направиле, се живо и диво сте собрале, од каде парите? "D
Ја касно сфатив дека уствари имам 120 милки за трошење. Милан (кој е Џек Худелстон?) ми ги собра Тевез и Туре пред нос пошто штедев со понудите, па после морав да лупнам 40 на игуаин и пирло да го враќам во италија:anco:

Утре со реми сум задоволен може и Х-Х & 0-2 да ја договориме ако сакаш :misticen:

Ја касно сфатив дека уствари имам 120 милки за трошење. Милан (кој е Џек Худелстон?) ми ги собра Тевез и Туре пред нос пошто штедев со понудите, па после морав да лупнам 40 на игуаин и пирло да го враќам во италија:anco:

Утре со реми сум задоволен може и Х-Х & 0-2 да ја договориме ако сакаш :misticen:
Види жабарска работа, одма на местење право. :icon_mrgr:

Добар ти е Игуаин, растура во последно време, ваљда ќе е добар и на играта. Мене ми го земаа Гризман така. Понудивме по 40м и двајцата отиде во Челзи, а јас прв имав испратено понуда. Појма неам оти.

Види жабарска работа, одма на местење право. :icon_mrgr:

Добар ти е Игуаин, растура во последно време, ваљда ќе е добар и на играта. Мене ми го земаа Гризман така. Понудивме по 40м и двајцата отиде во Челзи, а јас прв имав испратено понуда. Појма неам оти.
Затоа ќе си ја покачиш понудата за 1 милион од дефаутот и ќе си дојде кај тебе, под претпоставка дека другиот бил стиснат и понудил минимум.
Гази Игуаин на пријателскиве ама за тие пари плус нешто ситно ќе си ги земев Ројс и Тевез. Вака перишич мора да ми игра офанзивен амц.

Ако мислиш дека местењето е жабарско не си ми ги видел измените кога водам :vrtioci:
Манчини гомна да јаде.

Затоа ќе си ја покачиш понудата за 1 милион од дефаутот и ќе си дојде кај тебе, под претпоставка дека другиот бил стиснат и понудил минимум.
Гази Игуаин на пријателскиве ама за тие пари плус нешто ситно ќе си ги земев Ројс и Тевез. Вака перишич мора да ми игра офанзивен амц.

Ако мислиш дека местењето е жабарско не си ми ги видел измените кога водам :vrtioci:
Манчини гомна да јаде.
:D

А чекај Ројс има прифатена понуда од Интер, не ли иде кај тебе? :D

:D

А чекај Ројс има прифатена понуда од Интер, не ли иде кај тебе? :D
Иам уште 20 милиона за трасфери. Претпоставувам играта нема да ми дозволи да дојде. Ваљда нема да ме остави да банкротирам.

Последно уредено:
Иам уште 20 милиона за трасвери. Претпоставувам играта нема да ми дозволи да дојде. Ваљда нема да ме остави да банкротирам.
Нема, нема. Ме стави во дилема сеа, дали да го земам него или Силва за кој што пратив понуда откога видов дека Дортмунд имаат прифатена за Ројс. :D

Ја почнавме сезоната со Агуеро и првиот хет трим :vozbud::vozbud::vozbud:

Аууу само да влезат у пекол форма Агуеро-Лева-Милер!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom