Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кога Џими мислел оти има шанси да освои титула. :pos:
Хаха, најжалосно е пред да ја апдејтираат бев прв, ама се сјеба тактика после апдејтот неможев гол да дадам. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.771
Поени од реакции
43.974
најди некоја и влегуваме
Ќе ставам ID на Kajgana World. :P[DOUBLEPOST=1478037796][/DOUBLEPOST]
Зашто рандом, а не наша?
Да се замешаме со повеќе луѓе, може да се зачукаме сите во втора или трета лига на пример. Тука никогаш нема да се договориме за екипите. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.335
Ќе ставам ID на Kajgana World. :P[DOUBLEPOST=1478037796][/DOUBLEPOST]
Да се замешаме со повеќе луѓе, може да се зачукаме сите во втора или трета лига на пример. Тука никогаш нема да се договориме за екипите. :)
Во некоја кај што поминале 100 сезони. Од тимот ти купиле се што е вредно, а ти максимум што можеш да купиш е 34 годишна 88ца

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.771
Поени од реакции
43.974
Ама играчите ако се купени никогаш нема да земе ништо, никој од нас. Вака ќе цепаме втора лига, ќе се бориме да склопиме тим и готово. И пример кога ќе почнат да се откажуваат од големите екипи нема да ги превземе, туку само играчи ќе си лапаме. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.335
Со кои пари?

А и голема ќе е моментално. За брзо време ќе се распадне.
И јас со Свонси играв во една лига кај што беа исполнети и прва и втора лига. Сега останаа само 16 менаџери.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.771
Поени од реакции
43.974
Со кои пари?

А и голема ќе е моментално. За брзо време ќе се распадне.
И јас со Свонси играв во една лига кај што беа исполнети и прва и втора лига. Сега останаа само 16 менаџери.
Епа баш доволно се 16. :) Јас играм со Вест Хем во трета лига. На старт на сезона го земав само Габи, сеа стигнав до 22ро коло, присобрав парички и си ги земав Гамеиро, Караско и Алдервејрелд. Плус моментално иам уште 14м, пошто нели си ослободив простор за продавање на Фегули и Сако.. До крај на сезона, со се премијата ќе одам околу 40 сигурно, па ќе може да донесам уште двајцта, што би ми било доволно за втора лига.. Шо знам, поинтересно ми е вака постепено да си градам екипа, отколку во лига што 3ца ги имат сите играчи (само што излегов од таква, завршив втор со 103 бода, првиот имаше 105) и да не доминираат ко мали деца. :)[DOUBLEPOST=1478042896][/DOUBLEPOST]Jaс влегов во ID: 345236, го земав Шалке во втора лига. Слободни се Севиља, Билбао, Бенфика, Порто, Лион, Монако, Гладбах, Шахтјор, Зенит....итн.. Кој му се игра со мене, бујрум.. :P

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Она кога губиш од кој стигнеш па спинуваш муабети накај нова лига во надеж дека ќе ти се заборават неуспесите :love:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
идам!

едит: ги земав Билбао

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.771
Поени од реакции
43.974
Она кога губиш од кој стигнеш па спинуваш муабети накај нова лига во надеж дека ќе ти се заборават неуспесите :love:
Ако го тргнеме Комјунити Шилд мечот, мислам дека само ти ме имаш тепано во последните 10 и кусур кола во лигата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако го тргнеме Комјунити Шилд мечот, мислам дека само ти ме имаш тепано во последните 10 и кусур кола во лигата.
Да не ја заборавиме и другата лига. :D

А за оваа.....неспособни бе :D

Kajgana Shop

На врв Bottom