Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Кога Џими мислел оти има шанси да освои титула. :pos:
Хаха, најжалосно е пред да ја апдејтираат бев прв, ама се сјеба тактика после апдејтот неможев гол да дадам. :D

Ќе влегуваме ли во некоја рандом лига бре? :P

најди некоја и влегуваме
Ќе ставам ID на Kajgana World. :P[DOUBLEPOST=1478037796][/DOUBLEPOST]
Зашто рандом, а не наша?
Да се замешаме со повеќе луѓе, може да се зачукаме сите во втора или трета лига на пример. Тука никогаш нема да се договориме за екипите. :)

Ќе ставам ID на Kajgana World. :P[DOUBLEPOST=1478037796][/DOUBLEPOST]
Да се замешаме со повеќе луѓе, може да се зачукаме сите во втора или трета лига на пример. Тука никогаш нема да се договориме за екипите. :)

Во некоја кај што поминале 100 сезони. Од тимот ти купиле се што е вредно, а ти максимум што можеш да купиш е 34 годишна 88ца

Во некоја кај што поминале 100 сезони. Од тимот ти купиле се што е вредно, а ти максимум што можеш да купиш е 34 годишна 88ца
Еее, поарно некоја нова бе. :D

Ама играчите ако се купени никогаш нема да земе ништо, никој од нас. Вака ќе цепаме втора лига, ќе се бориме да склопиме тим и готово. И пример кога ќе почнат да се откажуваат од големите екипи нема да ги превземе, туку само играчи ќе си лапаме. :)

Со кои пари?

А и голема ќе е моментално. За брзо време ќе се распадне.
И јас со Свонси играв во една лига кај што беа исполнети и прва и втора лига. Сега останаа само 16 менаџери.

Со кои пари?

А и голема ќе е моментално. За брзо време ќе се распадне.
И јас со Свонси играв во една лига кај што беа исполнети и прва и втора лига. Сега останаа само 16 менаџери.
Епа баш доволно се 16. :) Јас играм со Вест Хем во трета лига. На старт на сезона го земав само Габи, сеа стигнав до 22ро коло, присобрав парички и си ги земав Гамеиро, Караско и Алдервејрелд. Плус моментално иам уште 14м, пошто нели си ослободив простор за продавање на Фегули и Сако.. До крај на сезона, со се премијата ќе одам околу 40 сигурно, па ќе може да донесам уште двајцта, што би ми било доволно за втора лига.. Шо знам, поинтересно ми е вака постепено да си градам екипа, отколку во лига што 3ца ги имат сите играчи (само што излегов од таква, завршив втор со 103 бода, првиот имаше 105) и да не доминираат ко мали деца. :)[DOUBLEPOST=1478042896][/DOUBLEPOST]Jaс влегов во ID: 345236, го земав Шалке во втора лига. Слободни се Севиља, Билбао, Бенфика, Порто, Лион, Монако, Гладбах, Шахтјор, Зенит....итн.. Кој му се игра со мене, бујрум.. :P

Последно уредено:
Она кога губиш од кој стигнеш па спинуваш муабети накај нова лига во надеж дека ќе ти се заборават неуспесите :love:

идам!

едит: ги земав Билбао

Последно уредено:
Она кога губиш од кој стигнеш па спинуваш муабети накај нова лига во надеж дека ќе ти се заборават неуспесите :love:
Ако го тргнеме Комјунити Шилд мечот, мислам дека само ти ме имаш тепано во последните 10 и кусур кола во лигата.

Ако го тргнеме Комјунити Шилд мечот, мислам дека само ти ме имаш тепано во последните 10 и кусур кола во лигата.
Да не ја заборавиме и другата лига. :D

А за оваа.....неспособни бе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom