Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.303
Поени од реакции
5.597
Е јас ако не бев целосно фер со Манчестер, не знам кој игра фер. Види неам играч над 91, како што кажав.. А и Ремзи е 91, така да не гледам кој е проблемот.
Епа таман штом не е проблем ке ти шитнам 89ки хахаха

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.550
Поени од реакции
59.236
Е јас ако не бев целосно фер со Манчестер, не знам кој игра фер. Види неам играч над 91, како што кажав.. А и Ремзи е 91, така да не гледам кој е проблемот.
Со Манчестер беше фер. Ајде сега и со Барса биди фер.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.550
Поени од реакции
59.236
Нa штo личи oвa?

Кo децaнa кoгa ќе се нaлутaт и ги рушaт стaтивите нaпрaвени oд кaмењa, шишињa, пaтики сaмo дa не мoжaт другите дa игрaaт нoрмaлнo :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Го шитнав на Зенит ресто цела одбрана иде кај тебе за ситен кеш

:(
Него и ти да не ќе ја напушташ лигава?
Нa штo личи oвa?

Кo децaнa кoгa ќе се нaлутaт и ги рушaт стaтивите нaпрaвени oд кaмењa, шишињa, пaтики сaмo дa не мoжaт другите дa игрaaт нoрмaлнo :D
Или кога дебелото дете ја носи топката, па веќе му скурчило да брани и ќе каже "Или ќе играм или нема фудбал!"
...и нормално ќе го ставиш у одбрана првите 10 минути, нема топка да чепне, ќе прими голмат 2-3 гола и му викаш "Eте...другиве не ги бива...ти си најдобар у ова! Земи брани па ќе се смениме пак"
.....и до крај ќе си остане да брани.

Е сеа овдека у играва дебелото дете е ManUtdChampions пошто тој не воведе у играва....ама никако да го натераме да брани и не ебава како сака :ROFLMAO:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.550
Поени од реакции
59.236

Или кога дебелото дете ја носи топката, па веќе му скурчило да брани и ќе каже "Или ќе играм или нема фудбал!"
...и нормално ќе го ставиш у одбрана првите 10 минути, нема топка да чепне, ќе прими голмат 2-3 гола и му викаш "Eте...другиве не ги бива...ти си најдобар у ова! Земи брани па ќе се смениме пак"

Е сеа овдека у играва дебелото дете е ManUtdChampions пошто тој не воведе у играва....ама никако да го натераме да брани и не ебава како сака :ROFLMAO:
Ќе брaни, ќе брaни.
Oн нa мене Ел Шaрaви :sneaky:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.303
Поени од реакции
5.597

Е сеа овдека у играва дебелото дете е ManUtdChampions пошто тој не воведе у играва....ама никако да го натераме да брани и не ебава како сака
Најверојатно и ја ке се гасам ако не се предомислам во последни 24 часа па да откажам трансфери ама некако монотоно ми стана ништо не се случува плус си играм фудбал менаџер како човек а не алгоритми да ми одредуваат победи и порази без врска

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.173
Најверојатно и ја ке се гасам ако не се предомислам во последни 24 часа па да откажам трансфери ама некако монотоно ми стана ништо не се случува плус си играм фудбал менаџер како човек а не алгоритми да ми одредуваат победи и порази без врска

А на фм џани инфантино одлучува?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
А на фм џани инфантино одлучува?
Бар се знае алгоритамот кај Џани Инфантино. Кој ќе даде најмногу пари тој победува. У виртуелниов свет се е испревртено :D

Kajgana Shop

На врв Bottom