Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
Да си го прашам курот, види таму у пораката како сме се договориле :ДПасторе?
Да си го прашам курот, види таму у пораката како сме се договориле :ДПасторе?
За Фабрегас ако сака некој да се нагодиме. Во игра се само понуди со играч што е +93 рејтинг.
Добро де да не си се премислил мислев.Да си го прашам курот, види таму у пораката како сме се договориле :Д
Кастро и пасторе заедно имаат 181.За Фабрегас ако сака некој да се нагодиме. Во игра се само понуди со играч што е +93 рејтинг.
Кога ќе ја оставиш Барса?Не ти го давам Меси, џабе собираш пари xD
Ке се најде некое десно бекче?
погинаф коа го видов ова пред некоја вечер хахаххаахаххаха
Види таму ако го сакаш Де геа шо ти барам и биди брз дур не понудил некој другЗа Фабрегас ако сака некој да се нагодиме. Во игра се само понуди со играч што е +93 рејтинг.
Ne saka, star si !!! Samo under 16 bajo moj.мене 4000 ден ми нудеше[DOUBLEPOST=1471480117][/DOUBLEPOST]Ме имало во играва, за Тетекс сум играл, да не сака некој да ме купи?Прегледај го приврзокот 154603
Немаме пари за максимум понуди.Прегледај го приврзокот 154645
Прво му го земав Буфон, сега и Чех. А вие продолжете да му продавате играчи, и да му дозволувате да си купува без конкуренција, па после жалете се тука.
Навас на продажба.
Си помогнав да останам во борба за титула. Воопшто не очекував да тепам, не сум сменил цел тим со недели и повеќето ми беа на 70%I mi pomogna da dojdam do prvoto mesto