Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Си помогнав да останам во борба за титула. Воопшто не очекував да тепам, не сум сменил цел тим со недели и повеќето ми беа на 70% :D
Ама толку му е силата на @JimmyFloydBottleBank :toe:
Ne e do mene, deneska e nasteluvano Ronaldo da dade gol i u dvete ligi mi go brcna.
Ronaldo jebem ti maiku, kje igras kad tad na Gracki ima da te olesam od batine.:mad:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.550
Поени од реакции
59.236
Прво администраторот да го купи Караско, па после ќе те прифати.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Haha pederska rabota, milijarda profili ima i igraci... Ali poleka ligava mu se raspagja ko ke ostane sam ke mu ja kiknat i izbrisat.:kuracc:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Zhimi se sea se ukluchuvam, ushte ne znam ni dali e kompletiran transferot na karasko, sega odam na igrata da prifatam

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ајде шабани убациле и Плеј Стајл!!! У боооооооооооој кренте јунаци сви, нек се крв Гејпионса у жилама заледииии !!!:cujte:
Значи сите против Барса формација 4-5-1, 5-4-1, 3-5-2. Дефанзивно со кантер атацк или мен бихајнд да бол/ тајд маркинг. И ако играте со еден шпиц штиклирајте си Таргет Мен. А со мене си фурате без плеј стајл. ОК

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.303
Поени од реакции
5.597
Кој е со Бенфика ако е мулти не му го давам Годин :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Не бива ти имаш два акаунти
Е јас ако не бев целосно фер со Манчестер, не знам кој игра фер. Види неам играч над 91, како што кажав.. А и Ремзи е 91, така да не гледам кој е проблемот.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Е јас ако не бев целосно фер со Манчестер, не знам кој игра фер. Види неам играч над 91, како што кажав.. А и Ремзи е 91, така да не гледам кој е проблемот.
Idi brkaj krokodili be, pusti manchester da go vodi nekoj drug manager.

Kajgana Shop

На врв Bottom