Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.074
Во финансии има дел за Ground Maintenance.

Јас вчера сум заработил 3.374.920 од влезници, ТВ права, спонзор и merchandise. А сум потрошил 1.943.683 на плати и одржување на стадионот.
Пишав и јас тоа де. :D

И дај прифаќај понудата не ми се курчи. :D

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Кој е расположен за пријателска во среда против Шалке ? :)

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Треба да ти е срам да напишеш вакво нешто :D
Пoсле пoрaз oд 2-0 не знaм кaкo уoпште ме цититaш oткaкo ме "oпишa" кaкo нaјслaб менaџер вo целa лигa, кoјa пaтем сaмo штo пoчнa :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Oва SMFA купов без замени се игра ? пошто активни ми се а не се направени .. да ти ебам играта глупа ме турија овие барса барем ќе ги одморев играчиве...

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.743
Oва SMFA купов без замени се игра ? пошто активни ми се а не се направени .. да ти ебам играта глупа ме турија овие барса барем ќе ги одморев играчиве...
СМФА можеш да го играш само ако си Голд менаџер во спротивно асистентот ке ја предводи екипата и натпреварите немаат ефект врз играчите. Ке вадиш глупи резултати јас со Арсенал во другата лига во смфа губев од малага и андерлехт така да лабаво не се оптеретувај за тој куп моли бога да испаднеш затоа што без врска ке те гњави купот а нема никаков ефект

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
СМФА можеш да го играш само ако си Голд менаџер во спротивно асистентот ке ја предводи екипата и натпреварите немаат ефект врз играчите. Ке вадиш глупи резултати јас со Арсенал во другата лига во смфа губев од малага и андерлехт така да лабаво не се оптеретувај за тој куп моли бога да испаднеш затоа што без врска ке те гњави купот а нема никаков ефект

Затоа сега се чудев кондогбиа го немав во прва екипа а гледам играл ..

Член од
15 јануари 2015
Мислења
203
Поени од реакции
176
Навивачите се во транс. NANANANA NANANANA GIROUD!

Со ова сме се поблиску до посакуваниот состав и се очекува на наредните мечеви да се држиме на економски помоќните противници. Французинот се очекува да има негово деби во недела против келтите.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.743
Навивачите се во транс. NANANANA NANANANA GIROUD!

Со ова сме се поблиску до посакуваниот состав и се очекува на наредните мечеви да се држиме на економски помоќните противници. Французинот се очекува да има негово деби во недела против келтите.
Ако ти игра како куде мене у Арсенал не си се много осреќија

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Ви aтигнaa пoнуди зa игрaчите штo ви се нa трaнсфер листa?

Kajgana Shop

На врв Bottom