Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
G

Goldie

Гостин
Само Монако е со помал стадион од мојот (n)
Имам само 40к кеш (n)
Сакаш да кажеш дека поради ова ќе зимаме ние далеку помалце пари ? Ако е така ќе биде лошо, денеска на гости играв (тепав 0:2) и од 480к отидов на само 60к

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Пресврт ми напраи -.-

Пу да ти ебам курвата Барбара, ми ги замараше играчите со ручек и не напраив тактика ко шо треба.
Vise srece drugi put

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.478
Сакаш да кажеш дека поради ова ќе зимаме ние далеку помалце пари ? Ако е така ќе биде лошо, денеска на гости играв (тепав 0:2) и од 480к отидов на само 60к
Веројатно поголем стадион - повеќе пари.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.742
Фала им на централистите од Киев што, за некое чудо, ми изградија стадион во Доњецк за европското :love:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Јас ја играв првава дома и имав заработка од 1.4 милиони.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.478
~400к јaс.
Мизернo.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
400k после трошоците или вкупно ?

Јас вкупно имав 2.7м после трошоците 600к.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
ДонеФ ќе правел изненадување.:LOL::LOL::LOL:

Тотална доминација на Сен Џејнс Парк и убедлива победа за нашиот тим.

ЏФБ: Шта да причам јаране, коју послуку посрати. Им пруживме сексови орални и анални, цел вазелин се потроши.
Задоволен сум од резултатот, но не и од играта у одбрана. На следните натпревари ќе бидеме појше агресивни и противничките играчи нема да се шуњаат околу шеснаестерец. Ако треба ќе има и ударци, нека пука колено, нека отече и зглобич, Клин Шит мора да има.
Што се тиче тимот на ДонеФ е составен со пропалици, иако иам голем респект за играчи како Ламп и Диди, но мислам дека тие нема да го издржат темпото во оваа изедначена лига во која се играат 2 кола неделно + купови, a аматерот ДонеФ ги игра уште од прва минута, мислам дека ќе се борат за опстанок.
Најголеми конкуренти за титула ги сметам жабарските екипи Интер и Миланчета и Вест Хем, од кои сам изненаџен од киксот со Звезда Црвена, такоѓе изненаџен и увреџен сум и од победата на Пе Се Фе.

ШТЕФАААААААААААААААН КИСЛИНГГГГГГГГГГГГГГГ !!!!!!!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Еве кај мене како е со кеш ситуацијата :)
Screenshot_1.png

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.634
Поени од реакции
59.478
Следните 3 нa гoстински терен ги игрaм.
Oтидoв вo минус јaс :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.742
Следните 3 нa гoстински терен ги игрaм.
Oтидoв вo минус јaс :D
Како буџетот на РМ си :D
P.S Јас од 6-700к негде на 150 во плус сум битно не знам дали влијае за тоа колку далеку играш, ако влијае сум ја наебал со Шахтјор кога ке играм против Валенсија а баш ме интересира како ке пројде Ч(Ц)око лудиот со Бока Јуниорс ако влијае растојанието помеѓу екипите :D

G

Goldie

Гостин
Како буџетот на РМ си :D
P.S Јас од 6-700к негде на 150 во плус сум битно не знам дали влијае за тоа колку далеку играш, ако влијае сум ја наебал со Шахтјор кога ке играм против Валенсија а баш ме интересира како ке пројде Ч(Ц)око лудиот со Бока Јуниорс ако влијае растојанието помеѓу екипите :D
Кој стадион ти го рачунаат како домашен Донбас или Лвив ? 20к ти е разликата во капацитет :) И пишете и капацитет/исполнетост на стадионот, не само профит чисто да видиме разлика од тим до тим како оди.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Кој стадион ти го рачунаат како домашен Донбас или Лвив ? 20к ти е разликата во капацитет :) И пишете и капацитет/исполнетост на стадионот, не само профит чисто да видиме разлика од тим до тим како оди.
Втора лига репрезент.... ad.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom