JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Али Боро е геј, пази на кој му даваш. HhhhБро он мене ќе ми даде исто играч, а ти мене бро нити играч со 70 рејтинг не ми продаваш во Ворлд.![]()
Али Боро е геј, пази на кој му даваш. HhhhБро он мене ќе ми даде исто играч, а ти мене бро нити играч со 70 рејтинг не ми продаваш во Ворлд.![]()
Ти најнефер испадна пеер, а знаеш да се зезаш за другите. Ех ти што сииАли Боро е геј, пази на кој му даваш. Hhhh
Па ја не се продавам не сум геј. ХхххххххТи најнефер испадна пеер, а знаеш да се зезаш за другите. Ех ти што сии
Боро за пари ми го продаде Рафаел Гуереро во Ворлд, Клип ми продаде играч во Ворлд. Па дури и Донев во ЛЕ ми го продаде Рибери иако беше со консерн кај него. Ама ти изненадуваш и разочаруваш![]()
Da te ebe Adrian MutuRoses are red, violets are blue, Man City 1 - Man United 2
Доаѓаме по вас!!!Real Madrid, Barcelona. Шпанска доминација сега за сега. Да се малку посериозни @Донев и @dragonsky наредна сезона доаѓаме по вас!!
Доаѓа по Крп4е да се дружат у трета лига.Доаѓаме по вас!!!![]()
Jas ko ti vikav ti ne, jak tim si imal.Нз шо кур се дешава во лигава, со најслабите состави да ми излезете ќе ме тепате, им имаат магија фрлено на моиве.