Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Али Боро е геј, пази на кој му даваш. Hhhh

Ти најнефер испадна пеер, а знаеш да се зезаш за другите. Ех ти што сии :icon_lol:

Боро за пари ми го продаде Рафаел Гуереро во Ворлд, Клип ми продаде играч во Ворлд. Па дури и Донев во ЛЕ ми го продаде Рибери иако беше со консерн кај него. Ама ти изненадуваш и разочаруваш :anco:

Ти најнефер испадна пеер, а знаеш да се зезаш за другите. Ех ти што сии :icon_lol:

Боро за пари ми го продаде Рафаел Гуереро во Ворлд, Клип ми продаде играч во Ворлд. Па дури и Донев во ЛЕ ми го продаде Рибери иако беше со консерн кај него. Ама ти изненадуваш и разочаруваш :anco:
Па ја не се продавам не сум геј. Хххххххх
Ти реално бараш 70ка кој ќе стане за сезона ипол 91. Ех што си ти.:icon_lol:

И после некој ќе каже не постоеле дарежливи менаџери :D

Страшни повреди ми се случуваат во тимот. Милер 3 недели ќе паузира, а пред една недела се повреди што значи месец дена. Кимих сега ми се повреди и ќе паузира 8 недели. Хумелс се повреди декември и се враќа за 3 недели. Тиаго чат пат ситна повреда и се така.

Чемпионс бе :pos:
Види со каков состав ти играв. Не знаев дека има куп ми умреа сите стартери.

Нз шо кур се дешава во лигава, со најслабите состави да ми излезете ќе ме тепате, им имаат магија фрлено на моиве.

Леле Чемпионс пропо.. У што сакате се кладам дека прва победа му е следно коло против мене, мора јас да бидам таа несреќа

Нз шо кур се дешава во лигава, со најслабите состави да ми излезете ќе ме тепате, им имаат магија фрлено на моиве.
Jas ko ti vikav ti ne, jak tim si imal. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom