Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
Ako se di maria tiago silvi i matuidi dobri igraci,...
Сите тројца се 93 рејтинг. Јас со Коман, Вернер, Руди, Кимих, Толисо играам, нон стоп повредени имам. Хумелс до февруари некаде ми е повреден, еве и Тиаго пак повреден сега.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Изгледа ќе има догодина у втора лига Манчестеровско дерби :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Пак да кажам Лаказет е достапен за размена, плус некој од младинава што ми е назад како Упамекано, Настасиќ, еден од Семедо и Валенсија, Микитаријан и Максимилијан Филип.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
Пак да кажам Лаказет е достапен за размена, плус некој од младинава што ми е назад како Упамекано, Настасиќ, еден од Семедо и Валенсија, Микитаријан и Максимилијан Филип.
Упамекано дај го, разгледај неш

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Tешко дека некој ќе замениш од последниве тројца.:pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
Добро де, 3ца за еден ме боли курот. :D[DOUBLEPOST=1515359908][/DOUBLEPOST]
Кажи шо нудиш :D
Сите се бан до 15-ти, 20ти јануари. Сеа гледам пошо пред скоро време откако ги зедов Баерн ги купив тие затоа се со бан. Иначе имам Малком (Бордо, го поврзуваат и со Јунајтед:icon_lol:), Леон Бејли (Леверкузен, гази сезонава), Лозано (ПСВ, исто гази), Гнабри, така да ќе имам вишка офанзивци па може понатаму некогаш да трампаме да ти даам офанзивец за Упамекано.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Сите се бан до 15-ти, 20ти јануари. Сеа гледам пошо пред скоро време откако ги зедов Баерн ги купив тие затоа се со бан. Иначе имам Малком (Бордо, го поврзуваат и со Јунајтед:icon_lol:), Леон Бејли (Леверкузен, гази сезонава), Лозано (ПСВ, исто гази), Гнабри, така да ќе имам вишка офанзивци па може понатаму некогаш да трампаме да ти даам офанзивец за Упамекано.
Дај ми мене бро на не на Боро.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Ајде ќе договориме нешто.

И Ленглет иначе плус на листата. Ако има некој заинтересиран за некого, и било каква комбинација 3 за 2, 2 за 1.. Три за еден хахахаха пиште слободно. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom