JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Прав Баерн Минхен у права Бундес лига (2 лига).7 утакмици - 7 победи![]()

Прав Баерн Минхен у права Бундес лига (2 лига).7 утакмици - 7 победи![]()
Добри играчи имате. Ти со ПСЖ, Арсенал и Атлетико Мадрид исто, но не сте добри менаџери како мене.Прав Баерн Минхен у права Бундес лига (2 лига).![]()
Ako se di maria tiago silvi i matuidi dobri igraci,...Добри играчи имате. Ти со ПСЖ, Арсенал и Атлетико Мадрид исто, но не сте добри менаџери како мене.![]()
Сите тројца се 93 рејтинг. Јас со Коман, Вернер, Руди, Кимих, Толисо играам, нон стоп повредени имам. Хумелс до февруари некаде ми е повреден, еве и Тиаго пак повреден сега.Ako se di maria tiago silvi i matuidi dobri igraci,...
Дај да ти го зеам Тиаго Силва жити се. xDAko se di maria tiago silvi i matuidi dobri igraci,...
ЗШ?Дај да ти го зеам Тиаго Силва жити се. xD
Упамекано дај го, разгледај нешПак да кажам Лаказет е достапен за размена, плус некој од младинава што ми е назад како Упамекано, Настасиќ, еден од Семедо и Валенсија, Микитаријан и Максимилијан Филип.
Tешко дека некој ќе замениш од последниве тројца.Пак да кажам Лаказет е достапен за размена, плус некој од младинава што ми е назад како Упамекано, Настасиќ, еден од Семедо и Валенсија, Микитаријан и Максимилијан Филип.
Добро де, 3ца за еден ме боли курот.Tешко дека некој ќе замениш од последниве тројца.![]()
Кажи шо нудишУпамекано дај го, разгледај неш
Хаха не е ова чорапи и гаќи па 3 пара ќе увалиш на некој.Добро де, 3ца за еден ме боли курот.![]()
Сите се бан до 15-ти, 20ти јануари. Сеа гледам пошо пред скоро време откако ги зедов Баерн ги купив тие затоа се со бан. Иначе имам Малком (Бордо, го поврзуваат и со ЈунајтедДобро де, 3ца за еден ме боли курот.[DOUBLEPOST=1515359908][/DOUBLEPOST]
Кажи шо нудиш![]()
Дај ми мене бро на не на Боро.Сите се бан до 15-ти, 20ти јануари. Сеа гледам пошо пред скоро време откако ги зедов Баерн ги купив тие затоа се со бан. Иначе имам Малком (Бордо, го поврзуваат и со Јунајтед), Леон Бејли (Леверкузен, гази сезонава), Лозано (ПСВ, исто гази), Гнабри, така да ќе имам вишка офанзивци па може понатаму некогаш да трампаме да ти даам офанзивец за Упамекано.
Ајде ќе договориме нешто.Сите се бан до 15-ти, 20ти јануари. Сеа гледам пошо пред скоро време откако ги зедов Баерн ги купив тие затоа се со бан. Иначе имам Малком (Бордо, го поврзуваат и со Јунајтед), Леон Бејли (Леверкузен, гази сезонава), Лозано (ПСВ, исто гази), Гнабри, така да ќе имам вишка офанзивци па може понатаму некогаш да трампаме да ти даам офанзивец за Упамекано.
Бро он мене ќе ми даде исто играч, а ти мене бро нити играч со 70 рејтинг не ми продаваш во Ворлд.Дај ми мене бро на не на Боро.