Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako se di maria tiago silvi i matuidi dobri igraci,...

Сите тројца се 93 рејтинг. Јас со Коман, Вернер, Руди, Кимих, Толисо играам, нон стоп повредени имам. Хумелс до февруари некаде ми е повреден, еве и Тиаго пак повреден сега.

Изгледа ќе има догодина у втора лига Манчестеровско дерби :D

Пак да кажам Лаказет е достапен за размена, плус некој од младинава што ми е назад како Упамекано, Настасиќ, еден од Семедо и Валенсија, Микитаријан и Максимилијан Филип.

Пак да кажам Лаказет е достапен за размена, плус некој од младинава што ми е назад како Упамекано, Настасиќ, еден од Семедо и Валенсија, Микитаријан и Максимилијан Филип.

Упамекано дај го, разгледај неш

Tешко дека некој ќе замениш од последниве тројца.:pos:

Добро де, 3ца за еден ме боли курот. :D[DOUBLEPOST=1515359908][/DOUBLEPOST]
Кажи шо нудиш :D

Сите се бан до 15-ти, 20ти јануари. Сеа гледам пошо пред скоро време откако ги зедов Баерн ги купив тие затоа се со бан. Иначе имам Малком (Бордо, го поврзуваат и со Јунајтед:icon_lol:), Леон Бејли (Леверкузен, гази сезонава), Лозано (ПСВ, исто гази), Гнабри, така да ќе имам вишка офанзивци па може понатаму некогаш да трампаме да ти даам офанзивец за Упамекано.

Сите се бан до 15-ти, 20ти јануари. Сеа гледам пошо пред скоро време откако ги зедов Баерн ги купив тие затоа се со бан. Иначе имам Малком (Бордо, го поврзуваат и со Јунајтед:icon_lol:), Леон Бејли (Леверкузен, гази сезонава), Лозано (ПСВ, исто гази), Гнабри, така да ќе имам вишка офанзивци па може понатаму некогаш да трампаме да ти даам офанзивец за Упамекано.
Дај ми мене бро на не на Боро.

Ајде ќе договориме нешто.

И Ленглет иначе плус на листата. Ако има некој заинтересиран за некого, и било каква комбинација 3 за 2, 2 за 1.. Три за еден хахахаха пиште слободно. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom