Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Ајмо по 2 гола од Касемиро и следните 3-4 кола.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
Некој ако сака трампа да правиме. Ги нудам Фелипе Андерсон (90) или Сала (91) со друго офанзивно крило. Пример предност давам на Сане, Вернер, Дракслер, Дембеле (Дортмунд)

A

Aexil Kong

Гостин
Некој ако сака трампа да правиме. Ги нудам Фелипе Андерсон (90) или Сала (91) со друго офанзивно крило. Пример предност давам на Сане, Вернер, Дракслер, Дембеле (Дортмунд)
Фелипе Андерсон има забрана за трансфер до 20ти јули. Инаку ќе сакав за него :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Добро што сум и згрешил на играва може ли да ми каже некој? :( :( Не е можно колку неам среќа во лигава, ама верувам дека ќе изборам опстанок.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.105
Касемиро со асистенција го носи Реал на врвот :cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Добро што сум и згрешил на играва може ли да ми каже некој? :( :( Не е можно колку неам среќа во лигава, ама верувам дека ќе изборам опстанок.
То е бајо мој, лига каде што сите почнуваме од старт и играме со горе доле исто квалитетни екипи...и квалитетот на менаџерите доаѓа до израз... то е :/

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
То е бајо мој, лига каде што сите почнуваме од старт и играме со горе доле исто квалитетни екипи...и квалитетот на менаџерите доаѓа до израз... то е :/
Секој ебан меч, освен со Реал и првата со Јуве сум барем рамноправен, а многу често и поквалитетниот противник, а иам 8 бода по 9 кола. Денеска примив гол во 88ма и имав едно 5-6 шанси да дојдам во водство од 2 гола, но Ибра неспособниот, заедно со Лаказет усраа се.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Секој ебан меч, освен со Реал и првата со Јуве сум барем рамноправен, а многу често и поквалитетниот противник, а иам 8 бода по 9 кола. Денеска примив гол во 88ма и имав едно 5-6 шанси да дојдам во водство од 2 гола, но Ибра неспособниот, заедно со Лаказет усраа се.
Буквално слична ситуација и кај мене беше денес :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
upload_2017-6-5_22-0-9.png

Му вадел Вилиан на некој, негде, некогаш вакви бројки?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Не требаше да ја крстиме Лига на Шампиони, по дифолт ќе оди кај Реал вака. :(

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Силите и концентрациите ми се насочени у Кајгана Ворлд затоа испаѓам.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
Мислам дека е јасно веќе дека сум менаџериште. После ужасниот старт, успеав да го стабилизирам тимот и да се искачам на првата позиција (Реал и Барса не се бројат). Еве денес Барса едвај стигна до бод во 87ма, а заслужи да биде поразена.

Ако имав и среќа со повредите, кај ќе ми беше крајот. Хеведес еден месец, Родригез три недели, Канте десет дена. Денес таман се врати Канте и изигра едно полувреме, а и Родригез се враќа утре и ете го Коста со нова повреда од две недели :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom