ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.849
- Поени од реакции
- 44.257
Ајмо по 2 гола од Касемиро и следните 3-4 кола.
Ќе одмара против ЈувентусАјмо по 2 гола од Касемиро и следните 3-4 кола.
Фелипе Андерсон има забрана за трансфер до 20ти јули. Инаку ќе сакав за негоНекој ако сака трампа да правиме. Ги нудам Фелипе Андерсон (90) или Сала (91) со друго офанзивно крило. Пример предност давам на Сане, Вернер, Дракслер, Дембеле (Дортмунд)
То е бајо мој, лига каде што сите почнуваме од старт и играме со горе доле исто квалитетни екипи...и квалитетот на менаџерите доаѓа до израз... то е :/Добро што сум и згрешил на играва може ли да ми каже некој?![]()
Не е можно колку неам среќа во лигава, ама верувам дека ќе изборам опстанок.
Секој ебан меч, освен со Реал и првата со Јуве сум барем рамноправен, а многу често и поквалитетниот противник, а иам 8 бода по 9 кола. Денеска примив гол во 88ма и имав едно 5-6 шанси да дојдам во водство од 2 гола, но Ибра неспособниот, заедно со Лаказет усраа се.То е бајо мој, лига каде што сите почнуваме од старт и играме со горе доле исто квалитетни екипи...и квалитетот на менаџерите доаѓа до израз... то е :/
Буквално слична ситуација и кај мене беше денесСекој ебан меч, освен со Реал и првата со Јуве сум барем рамноправен, а многу често и поквалитетниот противник, а иам 8 бода по 9 кола. Денеска примив гол во 88ма и имав едно 5-6 шанси да дојдам во водство од 2 гола, но Ибра неспособниот, заедно со Лаказет усраа се.
Јак е Вилијан