Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Дечки абе на 7 дена ли ги брка неактивните на играва пошо овој од Рома не бил активен веќе неколку дена. Па и да си прашам дали немате против Рома да ги превземам деновиве доколку биде тој членот избркан. Пишете дали се слагате со тоа да знам да ги повлечам сите понуди кои ги направив од Евертон за некои играчи.

За Сала и Џеко кои си пуштиле понуди ќе ги прифатам.
Слободна ти е Рома, побрзај додека не ја собрал некој. :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
Слободна ти е Рома, побрзај додека не ја собрал некој. :P
Повеќе имав понудено за Варди и ти го оставив. Колку играчи ти имам оставено вака до сега? И после јас негативецот.

Сега видов дека си пишувал на играта. Вчера само од мобилен се уклучував :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Повеќе имав понудено за Варди и ти го оставив. Колку играчи ти имам оставено вака до сега? И после јас негативецот.

Сега видов дека си пишувал на играта. Вчера само од мобилен се уклучував :D
Хахаха, имав преку 50м, можев колку сакам да дадам за Варди, секако бар до крајот на првата сезона тешко да сакате да правите трансфери. Ама не ми се менуваше понуда, па уште 20 саата да чекам, затоа и ти пишав. :D Иначе ќе пратев 12, знаев дека немаш ништо посебно пуштено.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
Хахаха, имав преку 50м, можев колку сакам да дадам за Варди, секако бар до крајот на првата сезона тешко да сакате да правите трансфери. Ама не ми се менуваше понуда, па уште 20 саата да чекам, затоа и ти пишав. :D Иначе ќе пратев 12, знаев дека немаш ништо посебно пуштено.
Да можеше, сакаше и знаеше, ќе пуштеше. Вака да не беше мојата милост, ќе го изгубеше.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Да можеше, сакаше и знаеше, ќе пуштеше. Вака да не беше мојата милост, ќе го изгубеше.
хехе[DOUBLEPOST=1496345564][/DOUBLEPOST]Овој од Јувентус само мене ме тепа. :pos:

И пак не знам зошто менував формација ебате идиотот. Ама играчите ми се за 4-3-2-1, а тимот игра појако со 4-3-3. -.-'[DOUBLEPOST=1496345607][/DOUBLEPOST]E да, 50-50 посед, 11-12 вкупни шутеви, 4-4 шутеви на гол, 0-3 на крај. МАМАТА ВО ПИЧКА НА ИБРА НЕПСОСОБНИОТ!

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
Ептен интересна излезе лигава, стварно :tapp:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Тaкa и нa Бoрo не му се интересни лигите пoсле пoрaз.

И oбичнo бaрa прoмени oд типoт Тoти и Пирлo плус пaри зa Гризмaн.
Не бе, да ти го дадам Погба ако сакаш, некако не ти е баш стабилен средниот ред. :Ѕ

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Шo Кaсемирo?
Абе кажав сезонава е на Реал/Барса и можеби Јуве. Ама Макарон не знам што филм тера на пола од мечевите со трет тим. xD Наредна сезона ќе ви паднат просек играчите кои сега даваат голови од се и сешто и ќе биде многу појако. Донев се нервира бидејќи стварно очекуваше да направи нешто. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Прва победа во лигава...не знам против кого играв и во World и тука ама...по лошо ќе ме памти :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom