leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Можно е да ви поминам и јас таму. Ќе видам како ќе бидам со време утре ама 90% би требало да сум таму.
Ти еден минус веќе имаш не си прави проблеми со сила
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е да ви поминам и јас таму. Ќе видам како ќе бидам со време утре ама 90% би требало да сум таму.
Ти еден минус веќе имаш не си прави проблеми со сила![]()

Си пишува на почетокот
Значи се заокружи бројкава +- 15 луѓе. До после резервирам. Pravnice 11 ч сум кај Маршалот, ако сакаш помини.
Еве, сега станувам, се надевам резервира, ако не кажи побрзо и така идам сеа по цигари
)))))Готово, резервирано е, ич немај гајле, му реков на келнерот од 15-17-18 души, само да прашам-Јас сега го исперцепирав терминот...11:00 часот, па добро бе ти нормален ли си, до 6ипол учам во 11 не е физички возможно да станамЕве, сега станувам, се надевам резервира, ако не кажи побрзо и така идам сеа по цигари
)))))

За друштво имаш, и тоа може на секој 15 минЈас сум пушач. ама не и масохиста! само се надевам дека ке имам друштво за цигара надвор![]()

Саше, за цигарите мноооогу е бе на 15 минути, што праиш ти?
Готово надвор онда, само послабо ќе се слуша музика, али мање вишеhttp://www.weather.com/weather/wxdetail/MKXX0001?dayNum=1
Според временската прогноза во Скопје во 9 саат ќе биде 19 степени, а во текот на ноќта ќе се спушти на 11 степени. Мудро би било внатре да се стаимеСаше, за цигарите мноооогу е бе на 15 минути, што праиш ти?
Секако се слагам и да мрзнам ако треба![]()
Орце, порано (читај кога беше ефтино) во Колсоеум преку лето пуфтаф по 2 кутии Родео. Сеа вака по кафана, иде по кутија гарант, али само коа пијам, иначе дневно по малце
.Ајде де, морам нешо да праам, досадно ми станува иначеПа ако неаме музика, да зема ја гитара)) Два - три бокали и сигурно ќе се опуштам
)))))) Саше, две кутии у дискач??/Ар ју факинг натс, као дишеш?
Али глеам некако ми фаќаш поента со зборот "бокал", нешо добро се крие у него