Таруно
Еким
Луѓе престанете не ви личи, лични препукувања по пп, стварно ми е срам да ве читам вака, од една фина собиранка правите лош впечаток. Не е ич ОК!
Со извињење до другите, ама баш сакам да видам до каде ќе му оди паметот на дотичниот/ата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе престанете не ви личи, лични препукувања по пп, стварно ми е срам да ве читам вака, од една фина собиранка правите лош впечаток. Не е ич ОК!

A јас се надевам дека нема да го дочекам твоето описменување со бастунче во ракаНема проблем, ќе го славиме то јубелејниот момент, се надевам дека нема покрај глупавоста да дочекам и бастунче у рака.

добро што е муабетов? многу сум љубопитен,(знам за мачката) дај кажете што е финтата... што се напна овој фирс што таруно 'демнеел' некоја женска?
патем, сликавте ли нешто?!
За тебе фино братче, ама за некого било пунење мемоари, снимање на туѓи разговори. А не се видел колку само сјаел со боцкастиот тег на главата. Интересно е коа покажуваме прст кон некој а уствари нечист е. Огледало нема бе алоооооооооооооооооНема никаков муабет, беше собиранка, фино беше, приватни работи после собиранката по пп, нема што некој да се блати или препуцава на форум.
КРАЈ

За тебе фино братче, ама за некого било пунење мемоари, снимање на туѓи разговори. А не се видел колку само сјаел со боцкастиот тег на главата. Интересно е коа покажуваме прст кон некој а уствари нечист е. Огледало нема бе алооооооооооооооооо![]()