Собиранка- Септември 2011

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Големи се шансите да дојдам да се дружиме на купче, ама нема да ветам :)

Сабота отсабајле сум на гроздобер, а недела отсабајле се острам на Водно да се искачам пешки. Е сеа ако не преотеретам мускули на гроздобер и ако ми откажат шетање по Водно, тогаш... зошто да не.

Доколку се појавам на собиранкава, се надевам ќе бидам испочитуван од Леандра и таа ќе ми отстапи место нејзе или ќе дојде да седи до мене. Ова го договараме изминативе 3 години, ама досега не се случило.

а вие друштво што се знаете и излегувате(вакви собиранки).. леандра и другите како стоите со годините?

дали има ограничувања за годините или баш мора да бидат пубертетлии и адолосцентни:)

Никад не сум бил Код Маршала. Еве ајде ќе наминеме со уште едно другарче онака на по едно штокче (ил две :)).

(се надевам дека примате бивши членови...)

А Битола да се направи некоја собиранка ?
Еве слободно отвори тема, верувам имаш и кандидати - Џиш, Тамарче, Јове бт, Фолксваген, Фликс (ако е дома),

Ја да доаѓам или или не ме сакате !? :P

Don`t be forever alone... Be a "fuck yeah" and get your ass over here.

Треба да се напрај сериозно, одамна немало. Ми се чини последната беше пред 3 и пол години, ко дојдоја воткамикс, брн84, и компанија :)

Btw, Јове Бт, се`уше е активен?

Треба да се напрај сериозно, одамна немало. Ми се чини последната беше пред 3 и пол години, ко дојдоја воткамикс, брн84, и компанија :)

Btw, Јове Бт, се`уше е активен?

Ај мор ќе дојме ќе ојме у Ловец, ќе се збираме... шо велиш... а овие нек се збираат овде :)

Ај мор ќе дојме ќе ојме у Ловец, ќе се збираме... шо велиш... а овие нек се збираат овде :)
Не ми ја кради!4 години чекам да ја упознаам:))))

Еј ако закажете собиранка во Битола можно е и јас да ви дојдам. Некако цело време го промашувам овој град, никогаш не сум бил во Битола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom