Собиранка- Септември 2011

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си пишува на почетокот :)

Значи се заокружи бројкава +- 15 луѓе. До после резервирам. Pravnice 11 ч сум кај Маршалот, ако сакаш помини.

Јас сега го исперцепирав терминот...11:00 часот, па добро бе ти нормален ли си, до 6ипол учам во 11 не е физички возможно да станам:pos:Еве, сега станувам, се надевам резервира, ако не кажи побрзо и така идам сеа по цигари:))))))

Јас сега го исперцепирав терминот...11:00 часот, па добро бе ти нормален ли си, до 6ипол учам во 11 не е физички возможно да станам:pos:Еве, сега станувам, се надевам резервира, ако не кажи побрзо и така идам сеа по цигари:))))))
Готово, резервирано е, ич немај гајле, му реков на келнерот од 15-17-18 души, само да прашам-
ДО СИТЕ...Надвор или внатре? Ја му реков во зависност од времето, какво ќе биде, пошо он рече дека музиката била внатре. Изјаснете се брзо :)

Еве ја брзо ќе се сизјаснам.
Едит:
Внатре (ако е студено)

Јас сум пушач. ама не и масохиста! само се надевам дека ке имам друштво за цигара надвор:)

Речиси сите сме пушачи, а и не верувам дека ќе биде толку ладно :) Благодарение на законот сите сложно ќе мрзниме надвор! :D

Е па тоаш и ја да ги земам цигарите. :pos:

http://www.weather.com/weather/wxdetail/MKXX0001?dayNum=1

Според временската прогноза во Скопје во 9 саат ќе биде 19 степени, а во текот на ноќта ќе се спушти на 11 степени. Мудро би било внатре да се стаиме:) Саше, за цигарите мноооогу е бе на 15 минути, што праиш ти?

Секако се слагам и да мрзнам ако треба:)

http://www.weather.com/weather/wxdetail/MKXX0001?dayNum=1

Според временската прогноза во Скопје во 9 саат ќе биде 19 степени, а во текот на ноќта ќе се спушти на 11 степени. Мудро би било внатре да се стаиме:) Саше, за цигарите мноооогу е бе на 15 минути, што праиш ти?

Секако се слагам и да мрзнам ако треба:)
Готово надвор онда, само послабо ќе се слуша музика, али мање више :) Орце, порано (читај кога беше ефтино) во Колсоеум преку лето пуфтаф по 2 кутии Родео. Сеа вака по кафана, иде по кутија гарант, али само коа пијам, иначе дневно по малце :).

Па ако неаме музика, да зема ја гитара:))) Два - три бокали и сигурно ќе се опуштам:))))))) Саше, две кутии у дискач??/Ар ју факинг натс, као дишеш?

Па ако неаме музика, да зема ја гитара:))) Два - три бокали и сигурно ќе се опуштам:))))))) Саше, две кутии у дискач??/Ар ју факинг натс, као дишеш?
Ајде де, морам нешо да праам, досадно ми станува иначе :) Али глеам некако ми фаќаш поента со зборот "бокал", нешо добро се крие у него :)
--- надополнето: Sep 23, 2011 1:57 PM ---
Ајде вака, значи ова е конечното одлучување за собиранкава.

Типот ми рече дека ако биде ладно музиката ќе биде внатре шо значи и гостите внатре, и обратно ако е потопло, сите у дворот на кафаната. Во 21 влезете у кафана, Пријатно :)

Ја да доаѓам или или не ме сакате !? :P

10193777.jpg

Горан, јас и ти ќе праиме финтата со маркерот и листовите :D

Дечки, јас ќе дојдам со ранец и во ранецот јакна, ово, оно...
Уствари ако дојдам. Татко ми запнал утре гроздобер. Ако бидам ОК со здравјето, ќе дојдам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom