Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
затворени поголем дел од времето....понекогаш само отворам да видам да не ме буљаат:nesvest:

:pos::pos: Зависи со кој сум. Ако сум со тој што го сакам тогаш секако затворени со повремени отворања на очите (за да го проверам де :pos:) а ако не го сакам туку само онака тогаш со отворени очи за да ја контролирам ситуацијата.

definitvno deka so zatvoreni e pogolem filingot .....so otvoreni onaka koga samo radi-reda se baknuvas ili pak ne se grizis za toa so kje pomisli toj so se lapa so tebe ako te vidi deka si so otvoreni oci....

Со затворини нормално е најубаво.. се внесуваш во бакнежот и не дозволуваш нешто друго да ти го одземе вниманието.. ама јас оддамна не сум затворила очи ц ц ц :smir:
:pos::pos::pos: ако сакаш расположени сНе во секое време...:vozbud::nesum:
он топик... со затворени, за да го доживејш чуството... исто со затворени очи и пејачине ко ќе пејат ги изразувет чуствата:pipi::tv:
и ѕиркам понекош онака... шознам... да видам шо се дешават во околината...:motor:

ухууу стрикно со затворени, несакам околијата да ми влијае врз сето тоа.
ако ми е досадно, те да не го бива типот,ми се случило еднаш, се ѕверев наоколу за побрзо да заврши се..:uvo::uvo:

Секогаш затворени, и се внесувам во бакнежот.

Обично затворени..
А у задње време со отворени, т.е полу-отворени.. Ѕиркам :)

Најчесто затворени ама ми се случува од време на време да ги отворам за да го погледнам, да гледам како ужива и дали ужива :)
:back:

Сега стално ми се отворени инаку порано затворени, ја добив таа навика од неа пошто стално гледа.:pos2::pos2:

Зависи кога како :) али 90% ми се затворени :)

Зо затворени не ради чувства туку да не видам некоја поубава да се затрескам по неа и да не мрдам со јазикот оти и 2те ќе отидат јабана :bip: :pos2:

Прво со отворени,гледање во очи и после ако е подолг бакнежот ги затварам:pipi:

Со затворени е мноогу поубаво,штета што ретко практикувам у последно време.
Зависи од чувствата и од моментот и од чувствата у моментот :)

so zatvoreni da uzivas vo momentot ama se sluciva da se podopulam da vidam sto ima kakko ima hehehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom