Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Не шетам наоколу со погледот...
Сакам да го гледам право во очите и да го бакнувам,тогаш ми е најубаво:wub1:

Повеќе уживам и се внесувам во моментот со затворени очи. И како што рекоа погоре, очите некако сами ми се затвараат.

А со отворени не можам. Не ми е природно едноставно, не ми е пријатно, не е истото уживање.

Со затворени.
Еднаш пробав со отворени и ми беше чудно:lud:

hihi ja pa nemozam so zatvoreni cudno mi e mislam deka veke ednas napisav
mm ubavo mi e koga ke vidam deka partnerkata uziva :)togas jas uste poveke

lapanjeto so zatvoreni oci e izraz na cuvstva od strana na edniot kon drugiot partner a so otvoreni oci lapanje radi reda ne zainteresiranost.

hehehe ne se slozuvam so toa a so otvoreni oci lapanje radi reda nezainteresiranost,,bar za mene nema vrska...jas veke pisav na ovaa tema deka ednostavno nemozam sum probal nemozam da zatvoram oci...ne uzivam,ne mi e ubavo
ednostavno mi e poubavo :vozbud:koga ke go vidam liceto na partnerkata me ispolnuva...pa sega ti vidi...togas sto bi si pomislila ako naletas na neso slicno, nema da mu veruvas???:smir::smir::smir::smir:

секогаш со затворени и секогаш чуството е поубаво

abe so zatvoreni oci nekako mnogu mi e filmski i klise. neli onaka zatvaras oci, pa edno 15 min se doblizuvate eden kon drug. daj ti se molam.:)

i kako so zatvoreni oci se doblizuvate eden kon drug? a ako se promasite?

Sekogas so zatvoreni,mrazam da se lapam so nekoj koj ne e skoncentriran na mene i seta so pogledite naokolu zatoa po malce zirkam dali mu se otvoreni ocite,ako se prekinuvam:pipi:

lapanjeto so zatvoreni oci e izraz na cuvstva od strana na edniot kon drugiot partner a so otvoreni oci lapanje radi reda ne zainteresiranost.

Неее бе Мрафче зашо така мислиш?! Јас лично ги затварам очите ама одвреме-навреме ми е убаво да ги отворам очите и да го погледам како си мижи :) ете, интересно ми е така... што не значи дека не сум заинтересирана! Пффф таман работа!

Иначе, во анкетава фали опцијата "некогаш отворени-некогаш затворени"
само за мене :) ај... за затворени се одлучив сепак

Со затворени-поромантично е, а и повеќе се ужива во бакнежот.

Реков еднаш, ќе речам пак, со отворени очи ми е вештачки, неприродно. Со затворени е каде - каде поголемо уживање. Си се внесувам во бакнежот, убаво ми е така.

Инаку, еднаш, со еден дечко со кој идев тогаш, додека се бакнувавме случајно отворив очи и видов дека погледот му лута којзнае каде. И не се осетив ни најмалку пријатно, ама се напраив дека не сум приметила ништо, си ги затворив очите и продолжив со бакнување. Сепак ми падна многу глупо. Делуваше како да му е досадно, па гледа дали ќе види нешто интересно.

Трепкам коа се лапам.

Затворени, чуството е едноставно многу подобро, воопшто не е исто со отворени.... а ми се има случено исто како на Крејзи ин Лав, само што јас ја прашав кај зјапа, а како рекле по тоа дали ти се затворени или отворени се гледа дали бакнежот е искрен....

Со затворини нормално е најубаво.. се внесуваш во бакнежот и не дозволуваш нешто друго да ти го одземе вниманието.. ама јас оддамна не сум затворила очи ц ц ц :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom