Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Затворени се разбира, може по некад на 1-2 секунди да ги отворам.

zatvoremni sekogash ruzno e so otvoreni i smetam deka tie sho se ljubat so otvoreni ne cuvstvuvaat nisho za licnosta so koja se ljubat:back:

Toj што се лапа со затворени очи си вика у памет ""ма колку сака нека е грда женска ми коа ја се лижам со Бритни спирс и Рихана"" :vozbud:

инстиктот ми налага да ги затворам, мада се дешава и да ги подотворам... не знам зошто, ваљда затоа шо досеа не сум љубел искрено...

Со затворени очи се доловува убавиот, романтичниот и љубовниот момент. Не можам да се замислам да се лапам со отворени очи.
Можи на момент да ги отворам, за да го погледнам, онака, ми причина големо задоволство, ама после 3-4 секунди ги затварам.

Со затворени. Така целосно се препуштам на чувствата и “ужитакот’’:)

pa sekogas koga se lapan sakam da mi bidat zatvoreni ocite oti samo taka mozam da uzivam vo momentot

со затворени секогаш :icon_lol:

so otvoreni oci da se lapam?? :nenene: nikako....sum probala zimi ednas nakratko i epten glupo mi dojde... gledam odokolu pa odma pocnuvam da mislam na drugo...i baknezot od edna strana go bataluvam...i so e toa..aj ziti se nema poubavo nesto od lapanje so zatvoreni oci taka celosno mu se prepustam samo na momentot "lapanje" :) i si uzivam i uzivam i uzivammm..i na nisto drugo ne mislam.. :back:

Уживам до максимум, секогаш се затвораат сами.

a i toa so vikas....sami si se zatvaraat :pipi: mmmmm dobiv zelba za baknuvanje od temava :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom