Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Строго затворени...хахаха...сум пробал со отворени, седевме на клупа на кеј, и ми беше доста непријатно коа видов дека има луѓе шо не гледаа...И си реков, не за џабе ја цело време со затворени...:pos2::pos2:

Со затворени беее... подруг е филингот:pipi:

Со затворени нормално.Некогаш и ги отварам да видам што како се дешава:)

Па ако сакаш стварно да се бакнеш со љубов и страст,тогаш очите сами се затвараат, е ако не сакаш ке шеташ со погледот.Секогаш со затворени очи го бакнувам мојот најмил:pipi:

Дефинитивно со затворени!Поубо се доловвет емоциите :) а иначе некош се подопуљвам да го видам дал тој мижит или не :pipi:

na momenti gi otvaram, da ne mu zaspijam na sred lapanje

Zatvoreniii Konecnoo:smir::vozbud:

Off eleleee:) Pa da zaspiesss c c :kesa: Ima i takvoo nesoo:smir: Pozz
ako me opusti mnogu :pos2:. se zezam. vo baknuvanjeto najmnogu uzivam.
ali moram malku da go dzirnam dur se baknuvame cisto da vidam kako reagira na moite baknezi i dali mu godat.

Zatvoreniii Konecnoo:smir::vozbud:
Конечно?:vozbud:

ako me opusti mnogu :pos2:. se zezam. vo baknuvanjeto najmnogu uzivam.
ali moram malku da go dzirnam dur se baknuvame cisto da vidam kako reagira na moite baknezi i dali mu godat.
Па ако се бакнувате релативно долго време(дремка-тајм според тебе), нормално дека му годат, нели?

И за да не е оф топик мислењево: Преферирам со затворени да.

Порано незнам што ми беше абе нон стоп со отворени очи се ЉУБЕВ (грд збор ми е лапање бе ) али сега откако сум со дечко ми потполно си уживам во бакнежот и да...со затворени очи :kesa:

Ги отварам само ако мислам дека е толку, дека нема кондиција више, ама некои не се даваат и продужуваат и ја затварам пак :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom