Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
по некое непишано правило повекето би требало да е со затворени очи

Јас секогаш со отворени,ама со погледов не шетам..во него гледам:pipi:..Не знам зошто ама последно кога се бакнував со затворени очи беше пред 3 или 4 год...

Затворни...Многу поубаво се чувствувам...Иако знам некогаш од љубопитност да ги подотворам малце,ама тоа е само 1 сек потоа сами се затвараат...:back:

Најчесто со затворени но се дешава некогаш и да ги подотворам!

Не знам оти,ама нонстоп ми биле отворени.
По дефулт се така,освен ако намерно не сакам да ги затворам.
И дури кога го правам тоа,после одредено време,сами ми се отвараат.
Кога сум со девојка(или општо,со луѓе) и очите ми се затворени,секогаш чувствувам несигурност и ми е некако непријатно и неможам да уживам во она што го правам.
А знам дека комплетното опуштање е со затворени очи,ама тоа е....:toe:

LeLelelele najglupa tema pa normalno deka koga ja baknuvam gi zatvaram ocite ama ne sum lapal do sea :toe:

Што кажа сега жити се...
Зашто глупа тема?Зашто нормално затворени коа некои се изјасниа дека се бакнуваат со отворени?И како знаеш дека ги затвараш ако не си се лапал до сеа?:pos:

зависи со кого се лапам :pos2: не бе со затворени боље е некакако шо знам ...

Со затворени нормално ама од време на време може и со отворени да видам што има наоколу :pos:

Lapate lelej ama los zbor jas bi rekol koga bi se ljubel so devojka mi ke me ponese strasta,cuvstvata ke se zanesam i sakam nekum sami se zatvoraat ocinjata ke uzivam vo toj moment ke se vnesam auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bebce zamisliv :back:

често со отворени очи, ама коа сум попален со затворени:pipi:

Затворени, ама често за време на секс, сакам да го бакнувам и гледам во очи, така да се случува и отворени :icon_lol:

Порано бев со затворени очи во последно секогаш ми се отворени:wink:

Се до сегашната партнерка со отворени очи , шознам навика ми беше едвај затварав очи..
Сега па се задлабочувам и не ми се отвараат очите , доволен ми е бакнежот :pipi: :back:

Со затворени очи тоа е филингот. Се внесувам максимално, а со отворени не сум пробала ама што знам некако не ми штима. Знам понекогаш да ѕиркам али тоа е многу ретко:back:

Со затворени , ама многу ми е мерак иако незнам ни самата зошто од време на време на среде бакнување да ги отворам за да го видам што фаци прави :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom