Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Zavisi koga kako...ama vo sekoj slucaj so zatvoreni oci poveke se vnesuvas na dopirite, miluvanjata, na samiot baknez....aaaaaaaaah:back:

Со затворени:pipi: Понекогаш знам да ги отворам за момент само да го ѕирнам..да видам дали уживат во бакнувањето...:kesa:

Stom pocnam da se lapam so de4koto sami mi se zatvaraat ocite. Se slucuva ponekogas da gi otvoram da vidam kade gleda toj ama pak gi zatvara i prodolzuvam ponatamu.

со затворени очи,бидејќи со отворени е некако без чувства.:back:

Јас со отворени. Добро сеа, некогаш и со затворени, ама ретко. Не знам, не ми е убаво со затворени, не сум сигурен...не знам.:wink:

Најубавите работи во животот се случуваат со затворени очи..
Тоест добриот филинг се доживува со сите сетила, но неможеш да го видиш..
А бакнежот е една од најубавите работи во животот, моментот е нешто што око не го фаќа и збор не го опишува.
Затворени очи дефинитивно!
Сакам да уживам во бакнежот! :pipi:

Затворени нормално.
Не можам да уживам во бакнежот со отворени очи. Ептен ретко се дешават да ги отворам.

Е како може со отворени, се лапате и буљите еден у друг, незнам поубаво е чувството со затворени очи...

хммм...па што знам...понекогаш е убаво да гледаш како и тој пред тебе ужива:pipi:

со затворени ... нема смисла сеа се лапаш и очи в очи се глеаш , смешно е :pos2:

Со затворени,ем појќе сум сконцентрирана,ем поромантично е.:)
Со отворени очи уопште не сакам,глупо е,ги отвараш очите и тој се зверит во тебе :tapp:

па претежно ми се отворени додека се бацкам со партнерот ретко ги затварам што знам сакам да го гледам

Затворени..Али ѕиркам од време на време.... :pos:

Зависи... почесто отворени :toe:
Али у последно време се навикнувам со затворени, иако нема шанси цело време со затворени да се лапам. Едноставно, МОРАМ да ги отворам барем малце, да видам шо се дешава :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom