Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Со затворени нормално, ова со отворени некако ми е безчувствително :back:

jas so pola otvoreni :vozbud:

Sakam da ja vidam partnerkata kako uzhiva!!

a ako baknezhot trae podolgo togas gi zatvoram no ponekogas pak gi otvoram

Со затворени,глупо е со отворени..

Зависи..
Поубаво ми е кога ми се отворени, зашто може да го гледам и да го анализирам секое можно движење, а и се што се случува наоколу..
Не знам, послатки ми се таквите бакнежи..
Некогаш очите сами ми се затвараат..
Валда најубаво ми доаѓа тогаш, шо знам..

Затворени.
И да ги чувам отворени, кога ќе се занесам ги затворам како од навика...

Па ако ми се свиѓа не знам зашто би ги затворил. Едино ако ми се свиѓа па промрчи дека поромантично е со затворени очи, па ги затварам малце, пошо уз романтика она вечерта касно ќе си дојде дома нали:sekss:

Со затворени очи, така понежно е и поромантично. Со отворени ретко, скоро никогаш.:toe:

Зависи...Почесто со отворени...Со затворени мн ретко т.е. скоро никогаш

Со затворени ми има некако појше страст и поинтересно ми е.. Некако ми е повозбудлива играта.. Знам понекад да отворам очи да видам дали гледа он или да видам како го доживува кисот ама најмногу уживам со затворени очи. Влегувам скроз во кисот така.. И да отворам очи пак одма ги затворам. Глупо ми е у очи да се глеаме дур се лапаме.. Со затворени очи кога си најмн уживаш.

Зависи...Почесто со отворени...Со затворени мн ретко т.е. скоро никогаш
Само со мене со затворени се лапаше.. :kesa::back:

Ха..интересен е моментот додека се љубите и двајцата со затворени очи да си помислите...еј че да видам како се љуби...и двајцата да ги отворите истовремено. Малку глупава ситуација е да си гледаш наоколу додека се љубите, некако без чувства е тоа, онака површно, light! :wink: Јас, неможам да речам секогаш, но најчесто се љубам со затворени очи. Порано неможев со затворени и секогаш додека се љубев типот ќе ги отвореше очите и ќе види дека сум со отворени и ми ги затвораше со рака!:kesa:

Затворениии.
Еднаш ги отворив очите ии на него му беа отворени па се засрамив некако :kesa: :kesa:

Со затворени очи дефинитивно.. Сум пробала и со отворени ама што знам некако ми е.. како да неможам да уживам целосно во бакнежот така..:toe:

:pos::pos: Се изнасмеав, интересна била темава.

Па вака озбилно првиот пат со отворени пробав вториот пат сами се затварат. И од тогаш бев со затворени. Нема вкус со отворени барем според мене. :)

Со затворени...со отворени ми е грдо некако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom