Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Dodeka se LAPAM :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ocite mi se zatvoreni,isto i na koleginicata

со затворени нормално,ама ако има нешо интересно на Тв...:pipi::pos2:

Дефинитовно со затворени повеке уживам....На почетокот уфф пробав со отворени и ......лошо беше од тогаш само со затворени.Глупо е да го гледаш партнерот во такви моменти:toe:

Со затворени. Некогаш се случува да ги отворам да видам што се случува.Ама веднаш ги затворам. Така повеќе уживам.:pipi:

со затворени..
но има моменти кога и двајцата се гледаме и сфаќам што мисли.. како и тој исто....:pipi:

Јас и да сакам не можам да ги отворам :) Mе фаќа смеа и веднаш прекинувам
Најарно затворени

Обично кога се "лапам" со затворени очи дефинитивно...
ама кога ке помине некоја топ женска сами ми се отвараат и скришум ѕиркам без да примети...ама сто да правам:pos2::pusk:

Ја порано обично со затворени, се додека не откривме со партнерот (:) ) дека уствари интересно е да се гледаме во очи и да се бакнуваме. + Дава поголемо чувство на блискост. :smir:

Mnogu e normalno da bidat ocite zatvoreni,no ima 1 detalj-ako ti se ocite otvoreni ili go pratis partnerot sto pravi,kako reagira-togas opravdano ama ako ne si psihicki prisuten i ne te intersira taa osoba stavi kraj na vrskata...

Поубаво и поромантично ми е со затворени очи и најчесто така и е ама во последно време тоа го правам и со отворени.

со отворени да видам шо се случуе наоколу

Човече, екстазата на лицето на СОЛАПАЧОТ:) е нешто што несакам да го пропуштам па затоа и никогаш не сум замижил. А кој знае може е подобро.....

Човече, екстазата на лицето на СОЛАПАЧОТ:) е нешто што несакам да го пропуштам па затоа и никогаш не сум замижил. А кој знае може е подобро.....
СОЛАПАЧОТ или СОЛАПАЧКАТА? :kesa:
Ина4е најбоље е со затворени така е пороманти4но според мене:wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom