Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас бе буци,јас сакам да те запознаам![]()
А бе сака некој/а да се запознае со мене? Сериозен сум единствен услов е домаќин да бидам, затоа што не можам во Скопје ме гуши. Мислам немам ништо лично против градот или луѓето што живеат или што одлучиле да живеат таму ако се заебавам ова она....
Не се само обични зборови така напишани или колку да се има мислење на темава сериозен сум.
Буци па кај живееш ти?..Немој пола форум да ти дојде на кафе седенка па да вариш у казан..
![]()
Кажи каде живееш, и да си во с.Богуизалеѓино, и најдолгиот пат почнува со еден чекор. Кога можев до Струмица да отидам за да се запознаам со Мари4ето, ќе направам сличен потфат и за тебеА одговарам сериозно само, а тоа пола форум тешко да дојде...
Сите кажуваат сакам со овој, сакам со оној, а ништо не се реализира :helou: Ко македонска влада сте![]()
А одговарам сериозно само, а тоа пола форум тешко да дојде...
Ај барем кога ќе правиме скопска форумџиска седенка, знаеме дека си расположен за дружба...![]()
Јас те познав лани на манифестација, многу слики ставаш на форум хахахаха, и ти мене ме виде ама не ме знаеш.Кажи каде живееш, и да си во с.Богуизалеѓино, и најдолгиот пат почнува со еден чекор. Кога можев до Струмица да отидам за да се запознаам со Мари4ето, ќе направам сличен потфат и за тебе![]()
Јас те познав лани на манифестација, многу слики ставаш на форум хахахаха, и ти мене ме виде ама не ме знаеш.