Вака сега кога доаѓаш наваму ако имаш време добро за саат два ќе најдеш сигурно, ова временска рамка на толеранција ми е , се зезам , и неколку дена претходно за да те вметнам во распоредот , пак се зезам . Ќе се договориме во ПП.Јас бе буци,јас сакам да те запознаам
Буци па кај живееш ти?.. Немој пола форум да ти дојде на кафе седенка па да вариш у казан..А бе сака некој/а да се запознае со мене? Сериозен сум единствен услов е домаќин да бидам, затоа што не можам во Скопје ме гуши. Мислам немам ништо лично против градот или луѓето што живеат или што одлучиле да живеат таму ако се заебавам ова она....
Не се само обични зборови така напишани или колку да се има мислење на темава сериозен сум.
А одговарам сериозно само, а тоа пола форум тешко да дојде...Буци па кај живееш ти?.. Немој пола форум да ти дојде на кафе седенка па да вариш у казан..
Кажи каде живееш, и да си во с.Богуизалеѓино, и најдолгиот пат почнува со еден чекор. Кога можев до Струмица да отидам за да се запознаам со Мари4ето, ќе направам сличен потфат и за тебеА одговарам сериозно само, а тоа пола форум тешко да дојде...
Ееее... да видиш колку луѓе се имаат запознаено преку темава...Сите кажуваат сакам со овој, сакам со оној, а ништо не се реализира :helou: Ко македонска влада сте
Ај барем кога ќе правиме скопска форумџиска седенка, знаеме дека си расположен за дружба...А одговарам сериозно само, а тоа пола форум тешко да дојде...
Ама не идам Скопје јас, или ако идам завршувам работа и бегам...Ај барем кога ќе правиме скопска форумџиска седенка, знаеме дека си расположен за дружба...
Јас те познав лани на манифестација, многу слики ставаш на форум хахахаха, и ти мене ме виде ама не ме знаеш.Кажи каде живееш, и да си во с.Богуизалеѓино, и најдолгиот пат почнува со еден чекор. Кога можев до Струмица да отидам за да се запознаам со Мари4ето, ќе направам сличен потфат и за тебе
Дај кажи детали... не можам да се сетам од она што фотографирам што сум ставал на форум, што на ФБ, што на Demotix...Јас те познав лани на манифестација, многу слики ставаш на форум хахахаха, и ти мене ме виде ама не ме знаеш.