Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.710
Поени од реакции
13.390
Покрај Rubin red, Ana Mercury и RocknRolaa (оноа оној пат у кафулено не се важи) ги додавам
Fallen. - also sometimes known as Slatko malo,
СаШеНкО - known as Saseptt

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас бе буци,јас сакам да те запознаам :)
Вака сега кога доаѓаш наваму ако имаш време добро за саат два ќе најдеш сигурно, ова временска рамка на толеранција ми е :pos::pos::pos::pos:, се зезам :icon_lol:, и неколку дена претходно за да те вметнам во распоредот :pos::pos::pos:, пак се зезам :icon_lol:. Ќе се договориме во ПП.

П.С. Донеси и едно две три лезбејки со тебе :pos::pos::pos::pos::pos:, пак се зезам :icon_lol:.

Ама за запознавањето сериозен сум.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Бебушот,Ана Меркјури и Гладиус :smir:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А бе сака некој/а да се запознае со мене? Сериозен сум единствен услов е домаќин да бидам, затоа што не можам во Скопје ме гуши. Мислам немам ништо лично против градот или луѓето што живеат или што одлучиле да живеат таму ако се заебавам ова она....

Не се само обични зборови така напишани или колку да се има мислење на темава сериозен сум.
Буци па кај живееш ти?..:) Немој пола форум да ти дојде на кафе седенка па да вариш у казан..:pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Буци па кај живееш ти?..:) Немој пола форум да ти дојде на кафе седенка па да вариш у казан..:pos:
А одговарам сериозно само, а тоа пола форум тешко да дојде...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Сите кажуваат сакам со овој, сакам со оној, а ништо не се реализира :helou: Ко македонска влада сте :pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.966
Кажи каде живееш, и да си во с.Богуизалеѓино, и најдолгиот пат почнува со еден чекор. Кога можев до Струмица да отидам за да се запознаам со Мари4ето, ќе направам сличен потфат и за тебе :)

Сите кажуваат сакам со овој, сакам со оној, а ништо не се реализира :helou: Ко македонска влада сте :pos:
Ееее... да видиш колку луѓе се имаат запознаено преку темава... :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ај барем кога ќе правиме скопска форумџиска седенка, знаеме дека си расположен за дружба...:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ај барем кога ќе правиме скопска форумџиска седенка, знаеме дека си расположен за дружба...:)
Ама не идам Скопје јас, или ако идам завршувам работа и бегам...

--- надополнето ---

Кажи каде живееш, и да си во с.Богуизалеѓино, и најдолгиот пат почнува со еден чекор. Кога можев до Струмица да отидам за да се запознаам со Мари4ето, ќе направам сличен потфат и за тебе :)
Јас те познав лани на манифестација, многу слики ставаш на форум хахахаха, и ти мене ме виде ама не ме знаеш.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.966
Јас те познав лани на манифестација, многу слики ставаш на форум хахахаха, и ти мене ме виде ама не ме знаеш.
Дај кажи детали... не можам да се сетам од она што фотографирам што сум ставал на форум, што на ФБ, што на Demotix...

Едит: Пазарена средба со Бучио :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Со некои рандом форумџии сакам да се запознаам, каде што не се среќаваме често по темите.
Или шознам, и да се среќаваме.

Рандом онака, по улица некаде или на пред да се лета од аеродром.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
со форумџии што стварно личат на она што пишуваат

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Со стар Бушидо-новиот смешен тип :)

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Од форумов го знам само Capo Kapistec.....инаку со Tonchie би сакал да се упознаам така најдружељубив од сите ми делува исто и leandra и она ми остава впечаток на интересна особа и нејзе би сакал да ја упознаам вака по мислењава шо ги читам чат пат нејзини

Kajgana Shop

На врв Bottom