Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Одамна немам пишано во темава дека слабо луѓе што сакам да ги запознаам, изгледа дека не сум толку во тек со форумов последниве 1-2 години. Ама голем впечаток ми остави АнаМеркјури и би ми било чест да ја запознаам. :)
И јас би сакала да те запознаам :smir:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Значи со сите што ги имам за пријатели..36 - Avoid The Void, CafeDelMar, confusi0n, coolzrock, D a R k O, DJ-93'Slaughter, DONEV, DraganIli, elena. , goran16ta, I love walle, iggo_s, IOsonoINTERISTA, Isak Keyten (status quo), JOE, Joker!=), LordDragonII, Manga, marko1996, Martin_GSM (alo bre komsija), new_yorker, NikolaRjK, Riki_AMG///, Scream' , Streight, The Koksi, wot, Вокерка, Вондерфул, Детелина, Дмт, Пиповски, Комита Ултрас, Копиљ, Тинуле, Шмики, ~Redhead~ ..
мислам дека се сите !?! ако пропуштив некого ќе додадам при следната ситуација...:smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Пројавувам желба за запознавање после доооолго време:)
Онака, што ми се интересни и што почесто ги читам ми се Рубинред и HITCH, некад се пронаоѓам во нивните постови во Драга Кајгана:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пројавувам желба за запознавање после доооолго време:)
Онака, што ми се интересни и што почесто ги читам ми се Рубинред и HITCH, некад се пронаоѓам во нивните постови во Драга Кајгана:)
Ваљда оти редовно без промашај секој ден ги читаш на таа тема :icon_lol:

он
Сакам со нудл ама она несака :(

H

HITCH

Гостин
Ваљда оти редовно без промашај секој ден ги читаш на таа тема :icon_lol:

он
Сакам со нудл ама она несака :(
Боже, фанови сум имала! :icon_lol: Навистина треба да го послушам твојот совет и да ја батала Драга Кајгана на некое време... Тоа ќе ми биде најпаметно! :pos:

Јас сакам Буцко да го запознаам, само тој употребува повеќе сиви ѕверови од мене. :helou:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Боже, фанови сум имала! :icon_lol: Навистина треба да го послушам твојот совет и да ја батала Драга Кајгана на некое време... Тоа ќе ми биде најпаметно! :pos:

Јас сакам Буцко да го запознаам, само тој употребува повеќе сиви ѕверови од мене. :helou:
Гледаш што ти е космичка случајност кликам на темава и одма сака некој да се запознае со мене....

Ајде можи.....

T

theTinule

Гостин
Кај е Unique Girl бе?!
Требаше кафе да праиме одавно -.-
Фали на форумов.
Како и Aurora~Borealis.
Како и Ханзо.
Како и smartass.
Како и еден куп други членови што си ги испобришаа профилите или веќе не се активни -.-
Сељаци сте сите.

он: Си иам пишано на темава одамна. Многу ги има. :smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Со сите Охриѓани, б б б б биланези и интераши посебно со Бенеамата за да го частам пиво зш ме насамари и ќе носам аватар од интер целааааааа година.....другата.:ija:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе сака некој/а да се запознае со мене? Сериозен сум единствен услов е домаќин да бидам, затоа што не можам во Скопје ме гуши. Мислам немам ништо лично против градот или луѓето што живеат или што одлучиле да живеат таму ако се заебавам ова она....

Не се само обични зборови така напишани или колку да се има мислење на темава сериозен сум.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А бе сака некој/а да се запознае со мене? Сериозен сум единствен услов е домаќин да бидам, затоа што не можам во Скопје ме гуши. Мислам немам ништо лично против градот или луѓето што живеат или што одлучиле да живеат таму ако се заебавам ова она....

Не се само обични зборови така напишани или колку да се има мислење на темава сериозен сум.
Јас бе буци,јас сакам да те запознаам :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855

Ќе не примиш пола форум кај тебе? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom