Уште од времето уште голема желба ми е да се запознам со Крејзи ин Лов и Блек Роу`з , а да и Чики а.к.а СкорпијаТа како и пола од кантеристите што се од град-држава Скопје
г@рфилд, бебуш, тонИнтер, шорти, маца_мк, бебуш со гардата биг кис и теди, МаркоЦрнио,Ливерпул фан, бебуш, со кајгана тимот, сите од кантер xD, мак. тигар и компанијата од играчница, бебуш, Фликс .. и уште многу да не ги пишам. ..крејзи ин лав, мац и неговата љубена,бебуш и други .. леле зашо ја испуштив собиранката :cry:
Со G e G o би било добро да се упознаам, закон чоек ми седи, после со Маца_мк, не знаев како изгледа, кога видов дома која е... ќе се изедев, криво ми е што не се запознавме на собиранката... Ај следниот пат. И со Ајверсон, се знае иам од порано кажано, како и со него така и со останатите струмичани.
Да ги додадам на листата на личности кои сакам да ги запознаам: Росонерка, Мари4е, Смоле, Киксупермен, Братот (мислам дека вака му беше јузерот на братот на Самара) и Битолските „пуфли“, Тамарче, Мачката...
И да потсетам дека од мнооогу одамна сакам и со Струмикс, JeEnU giRl и Тоше.
Со Mac)) (муабет околу PС gaming), Ana Mercury (Забавник addict), Гаго a.k.a. Bacillus Gagous (Jazz) Lost angel (веќе многу одамна), Тамарче (истотака), Еmicka (монетата што ти ја ветив веќе фати патина) Фантом Ох... Толку за сега.
Со Тончи и Вирус, моите хи5 постари браќа, сите навивачи на Манчестер, Серпико, Фантом, Форчн, сите што ми се на мсн од Кајгана што не ги знам и толку, ќе си легнам сега, утре ќе дополнам.
Веќе долго време а ќе има мавање за Фантом....
Хуманоид и Струмикс ми се желба од сам почеток....
Тамарчево, Џенуи Грл мамата од Скопје си незнаеш да писнеш....
Марина од Охрид исто така од таа фантомска багра е нигде ги нема еј
толку се, сега за сега
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.