Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

So CafeDelMar ushte sakam :) I si ja dodavam Dre@mer na listata:pipi:

Јас сакам со Маца_мк убавка ми изглеа а и добричка е!:vozbud:

Уште од времето уште голема желба ми е да се запознам со Крејзи ин Лов и Блек Роу`з , а да и Чики а.к.а СкорпијаТа како и пола од кантеристите што се од град-држава Скопје :):)

г@рфилд, бебуш, тонИнтер, шорти, маца_мк, бебуш со гардата биг кис и теди, МаркоЦрнио,Ливерпул фан, бебуш, со кајгана тимот, сите од кантер xD, мак. тигар и компанијата од играчница, бебуш, Фликс .. и уште многу да не ги пишам. ..крејзи ин лав, мац и неговата љубена,бебуш и други .. леле зашо ја испуштив собиранката :cry:

Со мајсторов над мене.
Erm. Is it just me, or did that sound gay? =/
Блех.

Со G e G o би било добро да се упознаам, закон чоек ми седи, после со Маца_мк, не знаев како изгледа, кога видов дома која е... ќе се изедев, криво ми е што не се запознавме на собиранката... Ај следниот пат. И со Ајверсон, се знае иам од порано кажано, како и со него така и со останатите струмичани.

Paa moze so flikx, bebush, viktor gg, liverpul fan, maarko..Chombe_united, ...tockest... iii drugi..ne mi teknuva sea :)

Со Бебушот.

П.С. Мартина беше, така? :pos::pos::pos:

Да ги додадам на листата на личности кои сакам да ги запознаам: Росонерка, Мари4е, Смоле, Киксупермен, Братот (мислам дека вака му беше јузерот на братот на Самара) и Битолските „пуфли“, Тамарче, Мачката...
И да потсетам дека од мнооогу одамна сакам и со Струмикс, JeEnU giRl и Тоше.

Со Mac)) (муабет околу PС gaming), Ana Mercury (Забавник addict:)), Гаго a.k.a. Bacillus Gagous (Jazz) Lost angel (веќе многу одамна), Тамарче (истотака), Еmicka (монетата што ти ја ветив веќе фати патина) Фантом Ох... Толку за сега.

Со Тончи и Вирус, моите хи5 постари браќа, сите навивачи на Манчестер, Серпико, Фантом, Форчн, сите што ми се на мсн од Кајгана што не ги знам и толку, ќе си легнам сега, утре ќе дополнам. :)

Веќе долго време а ќе има мавање за Фантом....
Хуманоид и Струмикс ми се желба од сам почеток....
Тамарчево, Џенуи Грл мамата од Скопје си незнаеш да писнеш....
Марина од Охрид исто така од таа фантомска багра е нигде ги нема еј
толку се, сега за сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom