Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со сите,никој не ми смета,но пред се сакам со фановите на Интер(најдобриот клуб на светот,хехе),и со Тоше...

За две недели чкембарите Јове и Тамара одат во поход во Скопје.
Очекувајте не` комити!:vozbud:

Со многу од форумов би сакала да се спријателам,но кога би требала да издвојам тогаш дефинитивно со ДИВАЈН и со ФОРЧН.Многу си ги сакам и баш би сакала еден ден да ги запознаам.

Нема проблем наредна прилика, а со пепрутчето ќе се караМЕ кај се имаше скриено неможев да те најдам , а баш сакав да се запознајме :smir:
На наредниот обавезно !!

[Едитирано од модератор]: Фликси хани, пишувај со црно стило. Ако немаш ќе ти позајмам. :)

Море ЈоВе зошто се тогаш боите ставени ?? :smir: Во средно ме учеја по македонски само со сино стило да сум пишувал :)

И да не е оф топик се , сакам да се запознам со Litlle girl:smir:

[Едитирано од модератор]: Прочитај ПП.

Мака ми е уште, па од тебе човек неможе да се сврти, а камо ли да продудла малку а немав намера тоа да правам туку само да го поздравам.:helou::baeh:

ин сакам да се запознам со vodkamixx:helou:

pa poradi toa sto sum nova ovde sakam site da ve zapoznaam:nesvest:ama nekako ve ima vo golem broj

НА листата би ги додал и АВС и итар пејо, ќе има дискусии со нив, нема да е досадно:smir:

Епа вака.
Јас најмногу од форумов би сакал да се запознаам со Форчн, Дивајн, Скул грл и со Д Бич.

НА листата би ги додал и АВС и итар пејо, ќе има дискусии со нив, нема да е досадно:smir:

Со АБЦ моментално не можеш пошто е на самит некаде низ Европа, плус има пребукиран распоред. Он е прецедникот :wink: АБЦ - Абе Бранко Црвенковски. :pos:

Со сите прекрасни луѓе да да да да!! СИТЕ СЕ ПРЕКРАСНИ ТУКА!
Меѓу нив
ИТАР ПЕЈО
ИЗНОУГУД
АБЦ
И други фаци

Скул, некако многу ми е слатка :) Иако би сакала повеќето да ги запознаам :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom