Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Абе па легенда си ебаго![]()
True dat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе па легенда си ебаго![]()
Јас кога имав поминато 5 години на форумов знаев скоро 150 луѓе (добро, едно 20-30 ги знаев од други места па слушајно се најдоа и они на форум, али неврмајнд). Така да, од тебе зависигодини поминати на кајгана: 5
лични запознавања благодариение на форумов: 0![]()

тончи и јас би можел да запознаам ак не повеке барем неколку ко би бил на собиранките ама етто, летно време посебно август месец (ко си идам у Македонија) никој не се замара да организира една и затава јас си стојам на та бројка шо сум моментално... ок, имало е шанси мош да се запознам со некој(а) ама поради сплет на околности до лична средба не е дојдело.. ај може некој следен пат ко си дојдам ке бидне и јас да кажам еден пат оти сум запознајал некој од форумовЈас кога имав поминато 5 години на форумов знаев скоро 150 луѓе (добро, едно 20-30 ги знаев од други места па слушајно се најдоа и они на форум, али неврмајнд). Така да, од тебе зависи![]()

Башка у парк на тревите на раат може да се измуабетиш со сите 

Имав чест да се запозаам со Luki Junior
По срцка и по убав дечко не сум запознала на форумот. (добро освен Isak Keyten :* ) А пази сингл е. Аххххх, симпатија ми е за озбилно, да не се караме, прва си кажав.![]()
не сум лижигз, помодар и гледам да бидам коректен со тие што се коректни со мене и општо со луѓето, другите ги игнорирам. Мрзам лицемерие, курчење, ароганција, суети што ги сечат облаците со нос. Сакам муабети за необични теми, идеи и прашања. Па ако случајно некому одговара ваков профил, би ми било интересно да запознаам барем една рандом личност од форумов макар и виртуелно. Дваеснешо години
Евентуални контакти по ПП; Педери стоп.
, вуди и .... не ми текнува на упште еден како му беше никот,. али ќе го дознам 

) , туку си и супер за дружба, и те имам на ум за културни дешаванки и литературни читања во културниот центар (знаеш кој) 

).

Од искуство зборуваш ?Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.