Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.

Генерализирање, едно од најјаките работи на форумов :love:

Ако ти така се справуваш, не мора да значи дека и ние, фиљан луѓето сме такви. :)

знам неколку , амаси чутам :cenzura: сум ги сетила на пример тие шо се од прилеп по сликата овде и аватаро на фб...така да иако јас ги знам голема е веројатноста да не можа да се сета која сум јас :)

знам неколку , амаси чутам :cenzura: сум ги сетила на пример тие шо се од прилеп по сликата овде и аватаро на фб...така да иако јас ги знам голема е веројатноста да не можа да се сета која сум јас :)
Тава не се важе. И јас така најдех бааги човеци и ги изѕверих.... :нинџ::нинџ::нинџ::нинџ::нинџ:

Јас пред некој ден случајно видов кој е turvior а и тебе те знам која си ама си ќутам :D

Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.

Додека ако си пицнат брендирано од глава до пети и дојдеш со бесна кола со други очи те гледаат луѓето, сите оклештени,љубезни.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Со кајганџиите со кој игравме фудбал Битола и со Џонивајсмилер :)

Од синоќа со nicole_l. Опуштено опуштено:))

(мада чинам и порано те иам видено ама на блиц само)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom