Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва ко чудо невидено, ко гром од ведро небо по сугестија на Виктор дабл Џи (дабл Џи стендс фор Генгста Генгста)се запознав со Ланна и Бушавка со правата коса.
Ланна ти е тип на девојка шо е многу чудна. Искрено сум спичлес од неа, прекрасна појава со смисла за хумор. Риспекат Ланна за тебе.
Бушавка ти е тотален нонсенс. Ко прво има права коса, ко второ кења за РИалити пиво екипа. Шејм он ју:)

Не ми се набројани претходно, ама се знам со grunge_girl и Cecio.

Вечерва така ептен неочекувано се запознав со најубавиот пар на форумов... Хехе :)
Buterfly и Pravnice :)

На мое огромно, преогромно задоволство и среќа ги запознав Бушавка и Лана. Навистина одамна сакав да ги запознаам и мило ми што ја имав приликата, иако мислам дека кога ќе седнеме кончено на кафе, ќе добијат поубава слика за мене, од што добија вечерва.:pos:

На мое огромно, преогромно задоволство и среќа ги запознав Бушавка и Лана. Навистина одамна сакав да ги запознаам и мило ми што ја имав приликата, иако мислам дека кога ќе седнеме кончено на кафе, ќе добијат поубава слика за мене, од што добија вечерва.:pos:

Поубавата слика може да ја видат и на Фејсбук ако сакаат :pipi:

Деновиве многу луѓе запознав
вчера се запознав со следниве
bacilius gagos(izvini ako utnav nikot) - највеќе ми остаи впечаток , ептен фин човек , убав муабет си склопивме
Vodkamixx- се договоривме да идеме у кафана шабан у село Дабиле Струмица ,
Виктор ГГ - навијач на Вардар што тренира куглање , ми остави позитивен впечаток
Ред Хот - од тоа што можев да го видам мн фино и мирно девојче и ептен сте убав пар со Точкест
батистута- не е од вчера али го неам спомнато претходно , човек на место , добар за муабети секад мава на заебанции и закачање
Ashley - едноставно супер е , толку беше насекирана вчера кај ќе слави нова година
завчера ја запознав онака блиц и даденце
И вчера у хавана имав чест да сезапознаам со госпоѓица Big kiss , која ми делуваше срамежливо или беше поспана или пијана.И фала за комплиментот погоре.

Али закрај оставам една личност на која и ветив дека ќе ја реметам- запознав нова личност во Crazy in love , една сосем поинакваCrazy in love i ептен ми беше интересна ! за секое извини што го кажа да земав по денарче, ќе си купев ферари у најмала рака.:vozbud::vozbud::vozbud:

Јас ги видов Правниче и Лана ама на крај дознав дека они биле всушност тие :toe: нареден пат здравје подобро :helou:

Татарататаааа: Пред два деа ги запознав

Crazy in love...конечно да се начекаме...супер е, доста весело делува и забавна е
Точкест...мрчатор, а тоа воопшто не е лошо, мој чоек. Само нешто бамбори... :back:
Батистута, Редхот, Ashley, Bacillus gagous...не сигнав да направам некој муабет, али сите ми беа суперски
Ако забораив некој....не ме тепајте:kesa:

Едит: и со Немирна се запознав :pipi:

По сликите, видов дека сум го знаел и Necrophilia,еднаш со Скарфејс34 носевме телефон на поправка кај него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom