Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Денес се запознав со Еленче со доларчето,многу ми е криво шо требеше да си ојме,ама за тие 5 минути ми остаде супер впечаток.
Апокалипто-ја чекам сликата :pipi:
Се запознав и со Мартин и Бон Џови, досега само од гледање ги знаев.
Се запознав вчера и со Јован-закон дете, го знајт од Серанови онај шо е еден :pos: Исто и со rock-kate се запознавме вчера.
Покрај нив,ги знам Пчелка,Фантом,Болиглава,Џимеј,Пул грл, и Барби.
Се надевам скоро ке се запозам и со други форумџии и форумџивки :smir:

исто и јас...:pipi:

Денес се запознав со Еленче со доларчето,многу ми е криво шо требеше да си ојме,ама за тие 5 минути ми остаде супер впечаток.
Апокалипто-ја чекам сликата :pipi:
Се запознав и со Мартин и Бон Џови, досега само од гледање ги знаев.
Се запознав вчера и со Јован-закон дете, го знајт од Серанови онај шо е еден :pos: Исто и со rock-kate се запознавме вчера.
Покрај нив,ги знам Пчелка,Фантом,Болиглава,Џимеј,Пул грл,Вес и Барби.
Се надевам скоро ке се запозам и со други форумџии и форумџивки :smir:

исто и јас...:pipi:
убај тие :back:
ај другиот пат ќе останите :)
барем се исплати, победи тој шо сакавте? :vozbud:

иначе, ја запознав и Бон Џови, супер девојка :)
Со мачено и апо си се знаев од порано, али ај дан речат не ги спомнав :back:

Со Емкааа и Вес имав едно кратко блиц запознавање, се брзале за на Триумф :S а убаво им кажав што ќе се случи... и исто така се запознав со Бон Џови која се покажа како добар слушател :P од мене и Мартинс не дојде на збор :pos:

Со Емкаа и ВеС онака накратко само иако ги знам пошо учиме во исто школо сеа се запознавме и официјално.Вчера се запознав и со elence*$ мило момиче,а се запознав и со Apokalipto муабетџија голем:vozbud:

Глеам сум заборавил да пишам дека се запознав со Апокалипто и Polaroid vanity. Мило ми е. Друг пат повеќе муабет.:)

Исто така денеска се запознав со Roswell и Божица. Мило ми е шо се запознав со вас исто така.

Глеам сум заборавил да пишам дека се запознав со Апокалипто и Polaroid vanity. Мило ми е. Друг пат повеќе муабет.:)

Исто така денеска се запознав со Roswell и Божица. Мило ми е шо се запознав со вас исто така.

А Lanna бе? Или ја знаеше?:vozbud:
Јас неа си ја запознав и баш ми е мило. Многу пријатна личност која не е фотогенична! Колку е попрекрасна во живооо мх, мх, мх:nesvest::icon_lol:
Може затоа заборавив да извадам апарат да се сликаме ... од убајни и пријатно друштво ... срам да ми е!:kesa:

Jakov, vardarce, Sisi...ако ми текне уште некој ќе набројам.

И јас Lanna ја запознав,и можам да кажам дека е супер,ептен мило и комуникативно момиче(по струшки де),исто така го запознав и Болиглава,ама малку срамежлив ми изгледаше...

Др.-АГАН, Paranoik, Џену грл, Smile, mariaaaaa, и можда има уште 2-3 шо ги заборајв... ааа да Мими Симоновска...како и да е се надевам на б-дејот ќе запознаам и други

Ќе почнам редоследно.

Не мислев дека во животов ќе имам причина да посакам да се родам барем неколку години подоцна, се дури во мојот живот не влезе славното охридско трио во состав: Фантом (мој), Џимеј и Болиглава. Супер екипа заради која си ги пролонгирав празниците и со која поминав неколку фантастични дена. Се разделивме пред нешто помалку од еден ден, а верувале или не, веќе имам огромна празнина во животов. Драги, ви благодарам за се и ве сакам.

Во одреден момент се изненадив на фантастичните способности на моите сензори да детектираат млада кајганџиска крв, кога во 50 квадратен простор ја забележав младата убава Божица и одлучив да ја поманијачам. Напорите се исплатија :pos2:. Срце дете.
И како шлаг на празничното дружење - запознавањето со Мадам Дивајн. Прекрасна како што ја замислував. Единствено ми беше криво што поради недостиг на време, дружењето со Дивајн и Божица ми беше толку кратко. Наредниот пат ќе дадам се од себе да си осигурам повеќе време со нив, зошто прекрасно ми беше во нивно друштво.
Да додадам и блиц запознавање со Roswell и Ортаче. Наредниот пат повеќе:back:

Скромно ги знам некои во живо а некои по нет али толку добро што веќе се знам за нив.

^^^магде^^^
Alex_The_Great
embrace
ivicka10
miki-MZT
Pariz
vlatkobond
јовица11

а и со Маwечко сум се запознал али тоа одамна што и она нема да се сети.

Update - И ти Кити Кет сум ја знаел :kesa:

Gi znam marko414,maksovizija,Acid...
Raspolozen za dr zapoznavanja
:salut:

Најнови на листа
Џимеј....:pipi::icon_lol:*си свирка
Пчелка(ваљда погодив)
Болиглава :)
Пул грл :)
Наредна прилика појќе муабетење, а тоа е на 13 Јануари за Василица. :pipi:

Ќе почнам редоследно.

Не мислев дека во животов ќе имам причина да посакам да се родам барем неколку години подоцна, се дури во мојот живот не влезе славното охридско трио во состав: Фантом (мој), Џимеј и Болиглава. Супер екипа заради која си ги пролонгирав празниците и со која поминав неколку фантастични дена. Се разделивме пред нешто помалку од еден ден, а верувале или не, веќе имам огромна празнина во животов. Драги, ви благодарам за се и ве сакам.

Во одреден момент се изненадив на фантастичните способности на моите сензори да детектираат млада кајганџиска крв, кога во 50 квадратен простор ја забележав младата убава Божица и одлучив да ја поманијачам. Напорите се исплатија :pos2:. Срце дете.
И како шлаг на празничното дружење - запознавањето со Мадам Дивајн. Прекрасна како што ја замислував. Единствено ми беше криво што поради недостиг на време, дружењето со Дивајн и Божица ми беше толку кратко. Наредниот пат ќе дадам се од себе да си осигурам повеќе време со нив, зошто прекрасно ми беше во нивно друштво.
Да додадам и блиц запознавање со Roswell и Ортаче. Наредниот пат повеќе:back:
А нас од акцијата форумџиска не не спомињаш а? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom