Бушавка
Differentiated by Style
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 746
- Поени од реакции
- 61
Абе не' пиша нас поназад мислам, не се тепајА нас од акцијата форумџиска не не спомињаш а?![]()
Едит: или не??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не' пиша нас поназад мислам, не се тепајА нас од акцијата форумџиска не не спомињаш а?![]()
А нас од акцијата форумџиска не не спомињаш а?![]()
Најнови шо се запознав се Џимеј,Пул грл и Еличка-пчеличка,ама некако охриѓаниве или се многу срамежливи или пак јас многу зборувам па не доаѓаат до збор,нешто ќе е работата..ама следното идање појќе муабет ќе паднит а тоа како што спомна Мериџејн за василица ќе да е така?:smir:
Вчера поминав супер, во друштво на струшкиот состав.
Се запознав со MaryJane-poison. Успеав да сврзам далеку помалку муабет него на мсн.Првпат ја видов и ~~Божица~~, океј супер онака позитивна девојка.
Покасно дојде и Дивајн. Ете, Наполеон на собиранката само ја видов, сега имав можност и да поразговарам малце. Ортаче беше тука исто.
Мило ми беше што се видов после долго време со Roswell. Незнам зошто не не' сакате нас миланезите?:jaj:
Сакам и да се заблагодарам што се погриживте за превозот вечерта. Фала многу, ве изнамачивме.
За крај се запознав со Eko1. Легенда!
Позитивни импресии. Стружани се многу фини луѓе.
Ете, ја надополнив охридската листа со џимеј, со кого ми е навистина мило што се запознав. Фина дружба удривме, само фалеше да врне снег кога шетавме (за да биде демек потопло), за да биде најпрекрасно. И да, пак заборавив да извадам апарат од муабетите и смеењето мх, мх, мх. Добро, и од параноичните сатанистички муабети ...:ija:
Срам да ви е што не ме потсетивте, мамата!:smeshko:
Абе и мене ме запознаааТа гласната бев јас
извини (не е иронично кажано
) ама ак не се вратев дома до 1 не ќе ја видев ни кајганава ни вас појќе никош
Ама шо е најбитно накрај се убо заврши фала ви многу и тебе и на еко :back:
Леле леле....што си ни изнапишала, абе сите сме цвеќенца за мирисање :back:Сонце мое:back:
Не сум сигурна дали спомнав, ама дури и ако сум пишала вреди да се повтори.
tomislayer најголемото (најмладо) фраерче од хуманитарците, од прва го засакав благодарение на неговиот неодолив шарм и супер фризурчето. Да имав сестра ко за него, немаше да му ја мислам многу.:smir:
Бушавка, многу заеднички теми и дилеми, ставови и стравови, прогласена за еден од моите најпосакувани партнери за претпладневна чаенка и разбистрување на ставови. КиреМали1911, не знам во кој од претходните животи сме биле ептен поврзани, ама едно е сигурно - врската била судбинска и најверојатно залеана со многу винце.:pos2: И да мило, уште го чувам Вранецот од 31.12 и свечено те поканувам да одбележиме нови бисерни моменти од нашата дружба.:pos2:
ада, мала, згодна и неопходна. Ја обожавам!!
виктор_мак, девојчиња, ова фраерче е родено за гушкање и гнавење. Срце дете. Башка и принудена сум да го сакам, ми даде скоро 6 години помалку:back:
Фокси Батерфлај, едно од најпријатните суштества што го спасуваасветот таа ладна сабота. Драга, со нетрпение го очекувам најавеното собирање на Бисер кру и следното мое гушкање со тебе.
Дабл С, какво фраерче! Се појави малку подоцна, ама неговото присуство беше доволно да додаде топлина на акцијата. Мило ми е што го запознав.
Зевзус, одлично друштво за кафе и за разглобување на филозофиите на животот. Драги, не ги заборавај лекциите по претприемништво:smir:
Со оглед на фактот што од сабајле не сум ги испила апчињата против амнезија, ако заборавив некого нека ми прости и нека ме потсети.
Ви благодарам и Ве сакам:back:
Леле леле....што си ни изнапишала, абе сите сме цвеќенца за мирисање :back:
Единствениот на кој шо моеше да му се лижеш со постов беше Серпико (кој можда го знаеш од порано па затоа не го напиша) а ти го немаш така да и да е за лижење темата постот си утнала модератори и администратори (ада и кире се модератори х)) иначе ја си знам дека сум си таков знам дека бар за мене не е лижење делот х))))) Ја последни шо ги запознав се Миле Паника и Бебуш... уствари Миле го знаев ама незнаев дека е он х)Оф топик: Поради гореспоменатата забелешка, изрично барам мојот претходен пост да биде сместен во тема "Лижење".:pos2:
Благодарам.:wink:
Он: Од истиот ден: Ацко - љубовта на Мими и другарчињата на томислејер шо ќе да донираа лаптоп. Не знам зш се премислија![]()