Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
А под „скоро” кои форумџии спаѓаат?

Секој ден си пишам дека по некој запознавам мх мх
Сега ја запознав JeCILaDy:vozbud: Па чекам да се смилуваат со mr.wicket да седнат на шанк да си напрајме муабет.

mr.wicket i bacilus gagous

Ај да пишам официјално со кого се запознав вој извесен период.

Маринче
Катја (Д' Бич)
Андроник
Девилиш
Нинџа
Ортаче
Геџо
Декстерче
Мр. Викет
Баммаргера
Таргет
Батистута
Еци
Пинки*

и уште некој имаше во дружината ама не ми текнува затоа шо јас им се преставував со име исто така и они, а не ги прашав кој ник се.

ЈАААААССС САКАФ СО bacillus gagous да се запознам, ама кретенско време, не смееф да трошам, утре заминвам на 3 дена, ми дојдоја роднини од Аус, и не успеаф. :(:(

Ја да си кажам дека се знам и со ЦуЦеНцЕ.

Види бе цинцари, никој не пишал дека ме упознал, ако ако..... (освен Fortune). :)
Епа денес се вратив од Охрид и таму ги упознав Fortune, Devilish Angel, OrTaCe, deXterche, Marina_oh (ај дека сме нови шо ги упознала, па се срамеше), Bile, Андроник, Gego и JeCiLaDy.

П.С. Девилиш следното лето коа ќе доам Охрид на вратата од Cyber City да има ставено моја слика и да биде пречкртана (божем забрането за Vodkamixx).... :) :)

ej upoznav miljon dushi u ohrid: devilish ejndzl, divajn, forchn, eko, ortace, bile, dimitarC, bobo, mr.wicket, jecilady, marina_oh, andronik, vardarce, dexterce, gego i uste ednas se pokaza kako fantom FANTOM_OH poso go nemase nigde... :)

Да бе, ние барај го фантом, нигде го нема, ама го откривме, Грција е на одмор. :)

Па...многу запознав летово, ако прпоуштам некој нека не се лути:)
Ќе почнам со брачедите Дивајн и Ортаче, vodkamixx, bamagera, Гижо, Dimitarc, Г е џ о, vardarce, Marina Oh, boki, skorpija^m, Eko1.
А посебно ми е драго што ја запознав NeMiRnA...мххх :wink:

Вчера се вратив од Охрид и од таму планирано ми беше и ги запознав: Devilish, Fortune, Андроник (сите се закон луѓе), сакав и со The Bitch и Marina Oh ама неуспеав да ги најдам.
Вчера бев исто така екстра до Струга да ја најдам Дивајн ама она да ти била спанка и така успеа да се видам и помуабетам со Еко1 и со Геџо.
Ми беше планирано во скопје да се видам со Batistuta, DimitarC и Bammargera ама ги најдов во охрид така да и со нив лично се запознав таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom