Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Vodkamixx, BAMARGERA, DimitarC, MaRiNa`Oh, FortunE, BoBo, Urban_Mover, Андроник.

mr_wicket веќе го знаев.

И многу ми е жал шо не се запознав со NeMiRnA, ме видела и не ми зборна. :pishtoldz

ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud:
сега се сетив дека кај LouWeed ги запознамв и MSV и MSV(Support)
Абе на фудбал ги запознав и Контињер, бејби грл, батистута, мацедоиниан, крејзи, јоцо ск, Френкенштајн, ѓаволче,5PY_14, P.Overdrive, Ѕвер Тие мислам дека беа! На другите не ми текнува ако има некој нека каже!!!:raz:
Со Дејана се запознав кај Лу кога бевме!:
Со Sexy Boy и со Ziki се знам (Стари другарчиња ми се) :)
Toni, Polise, Sina^ и Free boy ги знам уште многу поодамна али сум заборавил да ги пишам!
сеа дознав и дека и Agathodaimon сум го знаел али не сум знаел дека е тоа другарче!

Ај вака еден апдејт....

1. Гижо
2. Tutkar
3. HaCkEr-Bt
4. svercer
5. skorpija^m
6. Vlatce
7. Julence
8. _^DFG^_
9. Toreador
10. StenmarC
11. Anonymus1
12. Tonchie
13. Мистичен
14. Aceva
15. LouWeed
16. bibuska
17. Garfield
18. Acid
19. Batistuta
20. gerard
21. јузер
22. zEkO
23. natalija
24. The_Grim
25. Dimitarc
26. BusHav
27. TargeT
28. Urban_Mover
29. doti4nata
30. Sussaro
31. VirtualA
32. Adr1ana
33. BAMARGERA
34. ThA_BiTcH
35. CopyOfDeath
36. sch00lGirL
37. DuFFy
38. Vikto[R]ebel
39. Bacillus Gagous
40. SteF
41. dwa
42. KaiTeKk
43. divine
44. Eko1
45. Insane
46. vardarce
47. RealGirl
48. ViRuS
49. Jakov
50. mRnO
51. Fortune
52. Devilish Angel
53. OrTaCe
54. JeCiLaDy
55. mr_wicket
56. BoBo
57. Bile
58. Mac))
59. Gego
60. Marina_Oh
61. Андроник
62. FraNkeNstEin
63. BaByGirl^^
64. ~TheVamPire~
65. ЃАВОЛЧЕ
66. Kontejner
67. 5PY_14
68. Ѕвер
69. Macedonian

Абе човек више неможе да запамти со кој се знае.... :) :)

JAs za zal ne znam skoro nikoj od forumov:( Jecilady,Angel4e i....tolku:) a sakam da gi zapoznam skoro site:)

ja ne znam mn luge od forumov ama sakam da gi zapoznaam site:) a gi znam Sweet Barbie,DASA K4,tea sk i mislam deka se tolku.:(

P.S.so ovie se znam tet a tet a znam i nekoj drugi po msn samo

На форумов се познавам со skorpija^m i so Г е Џ о ама шкорпија ми зададе ултиматум ако до 17 часот не бидам кај него да му однесам нешто не че се познаваме ПОМАГАЈТЕ

ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud:
сега се сетив дека кај LouWeed ги запознамв и MSV и MSV(Support)
Абе на фудбал ги запознав и Контињер, бејби грл, батистута, мацедоиниан, крејзи, јоцо ск, Френкенштајн, ѓаволче,5PY_14, P.Overdrive, Ѕвер Тие мислам дека беа! На другите не ми текнува ако има некој нека каже!!!:raz:
Со Дејана се запознав кај Лу кога бевме!
Со Sexy Boy и со Ziki се знам (Стари другарчиња ми се) :)
Toni, Polise, Sina^ и Free boy ги знам уште многу поодамна али сум заборавил да ги пишам!
сеа дознав и дека и Agathodaimon сум го знаел али не сум знаел дека е тоа другарче!
Еве и имењаков мој го знам зашо школски ми беше! Овој Manga!

Ispadna cudno ali gi znam ........Virus , dwa , Insane , Stef , Urba_Mover , reketar ........Site skolski od koce samo ne znaev:)

Vi donesov nov clen:):):)sega se znam i so Stefan P a i bratucedka mi e zacleneta ama ne i go znam nickot:icon_lol:

со Димитар, bacilo, CakNoris, Анастазија..И сите други кој сеуште не ги имам запознаето..:nesum: :toe: :pos2:

Конечно го запознав на тој што сакав најмногу поздрав Андроник !!!
и исто така со marlboro се запознав

А ја се упознав со Nina прееска на фудбал, а и со другарка и... :) :) Ааа да и со Crazy и Chlu...... итн. као му е никот. :) :)

ja konecno zapoznav poise luge sea ke ge pisam:ViRuS,BAMARGERA,Gizo,5PY 14,Vodkamixx,Bushav,Frankenstein,dwa,Urban Mover,dzver,crazy Mac))i mislam deka se tie.

P.S.koj sum zaboravila neka prosti mn luge odednas mi dojdoa:icon_lol:
ako sum zgresila nekoj nick izvinete pak

Nina напиша:
ja konecno zapoznav poise luge sea ke ge pisam:ViRuS,BAMARGERA,Gizo,5PY 14,Vodkamixx,Bushav,Frankenstein,dwa,Urban Mover,dzver,crazy Mac))i mislam deka se tie.

P.S.koj sum zaboravila neka prosti mn luge odednas mi dojdoa:icon_lol:
ako sum zgresila nekoj nick izvinete pak
Ти више кидна јас кога дојдов, така да не се запозна со мене. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom