Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
MaRiNa`Oh напиша:
Денеска Катја, Вардарче, Батистута, Таргет, Димитар, Ортаче, Дивајн, Еко :) Сите се СУПЕР, и не престанаф да муабетам само јас им зборвев таму :):):):)
Како заборавив тоа во постот погоре да го нагласам.:nesvest::wink:
Инаку, јас се знам со Ники и Натуш бе.. кој е ко мене а?:bip:

П.С. Маринче, а кој те создал тебе и зошто?:pos::pos::pos:

Ирис, Катја (Д Бич), Бибика, Јаков, Противпропаганда - ги познавам уште од пред Кајгана (редоследот е по хронологија на личното запознавање, инаку ПП води по виртуелно :)). Со нив функционирам беспрекорно и лично, а не само форумски. Навистина супер луѓе.

Ацева од собиранката и ми дужи кафе у друштво од најмногу уште еден до двајца, покрај нас!!! :) Мене к`о помал срам ми е да и` свртам, значи очекувам таа да ми стори абер (ова е јавна покана и апел!).
Вардарче, Дивајн, Еко, Гарфилд, Ејсид, Мистичен, сите фудбалери и мажоретки (со посебен осврт кон ликот и делото на СкулГрл:)).

Со исклучок од еден-двајца кои и воопшто не сум ги навел, сите други луѓе се феномални пријатели и пријатни за муабет и во живо.

П.С. Им се извинувам ан сите кои не сум ги напишал - ненамерно е, само нека ме потсетат дека се знаеме и ќе бидат додадени на листава.

OrTacE напиша:
денес на едно многу добро место на еден многу добар настан ги запознав следниве добри личности:

еци
пале
димитарц
таргет
марина
д бич
батистута

и тоа е толку нови се друго беа стари и познати, ама екстра се сите дефинитивно.

Сигурно си видел и една друга форумска личност ама не знаеш :)

licno samo so Police, a drugite mozebi gi znam ali pod tie nikovi ne vo realnosta. Vo realnosta znam nikovi na luge kako Konj, Stoka, Rambo ... A ne kako licnosti od strip.

Cest na tie sto gi koristat vistinskite iminja.

Еве јас да си кажам. Јас ја сакам Маринче, Маринче ме сакаТ мене (како батко) иако е срамежлива , Катја го сакаТ Тиф и обратно, јас ја сакам Катја (како батко) втор по ред после Тиф (дечкото не го рачунаме), Девилиш си ја сака плажата, Еци незнам кого сака ама мислам дека е некој струмичанец, Пинки+-*/*+ си се сака самата себе си, Ортаче ја сака женска му, Таргет ги сака вицовите и обратно, Декстерче си го сака интернетот, а мајка му го сака него, Геџо мислам дека го сакаТ женска му. Јас специјално ја сакам Фортуне, а мислам дека и она мене ме сакаТ ама не сум сигурен, со еден збор Сашуленце ве сакаТ сите и сите го сакаТ Сашуленце.

Абре јас сум ја знаел Д Бич, а не знаеф дек ја знам...

Lady Satori i Green Eye. I toa kako gi znam. :)

Да се пишам и јас, а? Е па се запознав со Еци и Пинки и Маринчето (и баш ми е мило!), а другите секако убаво ги знам од порано.

Сега можам оф топик да? Е па вака да ве прашам, кој сонуваше вчера јапонци, фактори за кожа и црвено сонце? Немора да одговорите, знам дека сите ... лилааа:nesvest:
И друго ... многу ми е криво што бев прилично уморна и неможев да останам повеќе со убавото друштво, но како што се договоривме, сабота ќе надополниме!!!:zlo:

п.с. Вардарац, а јас бе кого сакам? Мамата ... јас ги сакам скоро сите и скоро сите ме сакаат мене, бре ало!:poss:

Сум го знаела и Crnogorec_mkd :):):):)

MaRiNa`Oh напиша:
Катја, Вардарче, Марина, Ортаче :) Сите се СУПЕР

Интересни фаци, ама за жал немав време да си помуабетам :wink:

Ја денес се упознах сос Lady Satori, али она ваљда незнае дека ја сум месаја од форум...али како и да е...фина девушка... :):)

So dvajca samo ali bi sakal da gi upoznaam site, da vidam sto luge se

со јецилејди и бам.... (гоце)

I jas te znam :-)

Ari напиша:
licno samo so Police, a drugite mozebi gi znam ali pod tie nikovi ne vo realnosta. Vo realnosta znam nikovi na luge kako Konj, Stoka, Rambo ... A ne kako licnosti od strip.

Cest na tie sto gi koristat vistinskite iminja.

И јас те знам незнам од каде али те знам.:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom