Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Јас заборајв да кажам..:) со јецилејди, водка и бам (мислам дека тој беше..) на кратко се запознаф средата. дур сфатив дека јеци е јеци долго време помина ама после се изгушкафме :) водка одвај ме разбираше шо зборвам, не е научен охридски да слушат, а со гоце не стигнаф ногу да се изнамуабетам, главно сите беа законски :)

Jeeeeeeeee...se zapoznav so Divajn!!!!

Se zapoznav i so Eko1,Target,Dimitarc,Ortace,vardarce...

i so Frankenstein mn ubavo si pominav na pedalinka na Slavje!Mh mh mh,odmorov mi bese top be!

Ги запознав вчера водка и бармагера (мислам дека така му беше јузерот). Другите што беа со нас ги знам од порано:)

Сердарот не дојде.

Fortune напиша:
Ги запознав вчера водка и бармагера (мислам дека така му беше јузерот). Другите што беа со нас ги знам од порано:)

Сердарот не дојде.

bamargera e, toa ime e vaaazno :)))

Goddess of Chaos напиша:
bamargera e, toa ime e vaaazno :)))
Леле еве јас се извинувам најмногу на цел свет! Нема да ми се повтори:toe:

Ај да го додадам и Бацилиус, сега го запознав, ме изненади на работа:)

ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud:
сега се сетив дека кај LouWeed ги запознамв и MSV и MSV(Support)
Абе на фудбал ги запознав и Контињер, бејби грл, батистута, мацедоиниан, крејзи, јоцо ск, Френкенштајн, ѓаволче,5PY_14, P.Overdrive, Ѕвер Тие мислам дека беа! На другите не ми текнува ако има некој нека каже!!!:raz:
Со Дејана се запознав кај Лу кога бевме!:
Со Sexy Boy и со Ziki се знам (Стари другарчиња ми се) :)
Toni, Polise, Sina^ и Free boy ги знам уште многу поодамна али сум заборавил да ги пишам!

Andronik, gego, daniela, devilis ejndzl, deksterce i serdarot.

се запознав со декстерче и марина (многу се срами:))

как не..декстерче појќе се срамеше ќути тамо :)

Гижо напиша:
се запознав со декстерче и марина (многу се срами:))
Да да...баш ми е криво што кога се видовме не се напраивме муабет..ај некст тајм:wink:

Го познавам asterix_m од исти град сме а го знам и ГУСАР ВМРО

Сега ги запознав m.wicket и Urban Mover:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom