Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
На фудбал се запознав со Гардиан,викторгг и имаше таму уште едни ечки ама не знам кои се!

Се запознав вчера со Гардиан на фудбал!Човекот кој сите го зборат!

П.С. Уште да не штукаш:vozbud:

na zurkata i na fudbal se zapoznav so premnogu luge sto veke gi zaboravam ali najbitno se zapoznav so RealGirl... :)

Абе GaRdIaN рулз... :pos: Ај тоа што штукаше, го мислеа од дома, ама коа почна да кива, се збрала поголема фамилијарна екипа да го мисли.... :pos:

Ајде вратете се во нормала.

Ја се упознав со марина пале и еци.

Сите три се симпатични.

Најбитното е што и они се упознаа со мене.

ортаче и охридскиот бич. Не е до толку бич. Тоа е тоа.

Не заборавам никој?

За некој ден ќе му се јавиме со вотка на фантом и него да го упознаеме.

Многу сте недружељубиви. (За сите останати)

Dimitarc напиша:
Ја се упознав со марина пале и еци.

Сите три се симпатични.

Најбитното е што и они се упознаа со мене.

ортаче и охридскиот бич. Не е до толку бич. Тоа е тоа.

Не заборавам никој?

За некој ден ќе му се јавиме со вотка на фантом и него да го упознаеме.

Многу сте недружељубиви. (За сите останати)

So istite ko dime...

денес на едно многу добро место на еден многу добар настан ги запознав следниве добри личности:

еци
пале
димитарц
таргет
марина
д бич
батистута

и тоа е толку нови се друго беа стари и познати, ама екстра се сите дефинитивно.

Ај и јас да си кажам со кого си се запознав денеска.. :je:

Вардарче, Марина, Ортаче, Таргет, Димитарц и Бати .. криво ми е што не ги запознав девојчињата што се во Љубаништа, ама пак многу мило ми е за другите.:pipi:

Денеска Катја, Вардарче, Батистута, Таргет, Димитар, Ортаче, Дивајн, Еко :) Сите се СУПЕР, и не престанаф да муабетам само јас им зборвев таму :):):):)

MaRiNa`Oh напиша:
Денеска Катја, Вардарче, Батистута, Таргет, Димитар, Ортаче, Дивајн, Еко :) Сите се СУПЕР, и не престанаф да муабетам само јас им зборвев таму :):):):)

:aplauz: :aplauz: :aplauz: закон си маринче ме изнасмеа, ама нема везе убаво е кога си и ти во друштво со нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom