Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
da be i mac}}, garfild, virus, viktorgg

i target be!

i krejzi i SBEP

Со Девилиш Ејнџел и Марина_Ох се запознав дур бев во Охрид.......

со Бушав, Урбан Мувер, Риалгрл, Марија и Да бич (и дечко и) се запознаф пред некој ден, а вечерва се запознаф со Вегас, ак го памтите :) беше дојден кј мене в кафич и пријатно ме изненади :)

Pred nekoj den najspontano se upoznav so Bukovec!se zgledav vo negovata najprekrasna kerkicka na svet,i on me prepozna:)

Се запознав пред некој ден со Декстерче (редно беше ако не па), а денес дознавме дека сме втори братучеди, лилаааааааа! Знаев дека сме нешто повеќе уште кога видов колку убаво дете е, ама не верував толку блиски ... ах ќе не упропастат родителиве во денешно време ... среќа во случајов што е многу помал од мене, иначе лоша ќе испаднеше работава, мамата!:) :) :) :) :)

Вечерва со Карлито Бриганте и (Мачорот) Гарфилд (=

вечерва кај Лу ја запознам и Дејана! Симпатично дејче!

Се запознав со Гижо,БејбиГрл Деана,и конечно со големо задоволство го запознав Вампирчето

коНЕЧНО се запознав со вампирката!!!...алелуја..редно беше мислам:wink:

ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud:
сега се сетив дека кај LouWeed ги запознамв и MSV и MSV(Support)
Абе на фудбал ги запознав и Контињер, бејби грл, батистута, мацедоиниан, крејзи, јоцо ск, Френкенштајн, ѓаволче,5PY_14, P.Overdrive, Ѕвер Тие мислам дека беа! На другите не ми текнува ако има некој нека каже!!!:raz:
Со Дејана се запознав кај Лу кога бевме!

Со PSYtisfaction одамна сме се знаеле...мммм :)

денеска се запознав со вардарче се капевме во дрим и така, ок човек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom