Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Немам напишано тука, последно се имам запознаено со Виктор (викацот), многу мила особа, а богами и прав џентлмен. Секогаш расположен за дружба и пријатен разговор..:pipi:

Со никого за жал. Но сакам да се запознаам со многумина од форумов. Највеќе сакам да ја запознаам Ilumious
Има неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш. :D

Иначе... The Edge^ Roten 96 pumaval ToXic_ - сите ми се генерација. :D Потоа, со Iceboy имам поминато еден ден во Велес, кога бев на натправар математика. Со Логикс имам јадено сендвич во Струмица, Гробар Мкд го гледав како игра футсал, кај нас и се поздравивме... И тоа.. Други не ми текнуват..

Може и дрогирашот, хелекс па и RickyLFC9 (има роднини кај нас) да ги знам, ама да не знам оти ги знам. :D

Има неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш. :D

Може и знам, може и тебе та знам ама не ми текнуве. Да тепиме малце валандовски :)

Ми не кажувиш кој си. :D Ама ние сите по 18, ти си ного поголем од нас... Па затоа можно е и да не са знајме. :)

Ми големичко сум :) Ај вие денаве ќе дом у Валандово ќе са вијме ак даа господ. :icon_mrgr:

Не сум налетал на темата, ама ајде кога веќе сум означен кај ManUtdChampions, да пишам и јас... :D

Лично се познавам со Ilumious, TheGeneral, со гореспоменатиот се поздравивме во Валандово :D, со goodlife_filipsis гледавме заедно Ливерпул - Јунајтед оваа година (1-2 за нас и Фросе беше со нас :D), само незнам колку се сеќава :D

Додека, најбољи френд ми е Boom Shaka Lakka, и да не слушнам лош збор за него, оти ќе тепам :icon_lol:

Немам напишано тука, последно се имам запознаено со Виктор (викацот), многу мила особа, а богами и прав џентлмен. Секогаш расположен за дружба и пријатен разговор..:pipi:
највесело и најубаво девојче :-) едвај чекам пак да се дружиме <3

Не сум налетал на темата, ама ајде кога веќе сум означен кај ManUtdChampions, да пишам и јас... :D

Лично се познавам со Ilumious, TheGeneral, со гореспоменатиот се поздравивме во Валандово :D, со goodlife_filipsis гледавме заедно Ливерпул - Јунајтед оваа година (1-2 за нас и Фросе беше со нас :D), само незнам колку се сеќава :D

Додека, најбољи френд ми е Boom Shaka Lakka, и да не слушнам лош збор за него, оти ќе тепам :icon_lol:

Дечко јас тебе не те знам o_O .. :P

Јас освен Гробарот кој што ми е другар, ја познавам Dolce ♥♥♥♥ .. во роднински врски сме :D

Јас освен со Bopix кој ми е брачед со никого не се знам од форумов, а во последно и слабо сум комуникативен :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom